Kada niste u traktoru, vozite

Ja sam pre desetak dana častio sebe jednom Ladom Nivom.Namena joj je isključivo relacija selo-atar-selo.Zamenio sam dve zadnje gume novim Voltyre VLI 5 i isprobao sam je po blatu.Mogu reći da je prava stvar.Još da joj napred nabacim te "blatnjave" gume i neće stati nigde.
Uzgred ako znate neki auto otpad u blizini PA-ZR-NS a da ima po neku nivu javite mi.Ovih dana se stavljaju i "radni" farovi i još po nešto od opreme.

Diklofen imam za Ladu Nivu komplet silen blokove za prednji trap...To sam kupio da zamenim na moju i ostalo mi... Ako hoces dacu ti ih ispod cene koliko su novi meni netrebaju... :ppozdrav:

Ja sam pre desetak dana častio sebe jednom Ladom Nivom.Namena joj je isključivo relacija selo-atar-selo.Zamenio sam dve zadnje gume novim Voltyre VLI 5 i isprobao sam je po blatu.Mogu reći da je prava stvar.Još da joj napred nabacim te "blatnjave" gume i neće stati nigde.
Uzgred ako znate neki auto otpad u blizini PA-ZR-NS a da ima po neku nivu javite mi.Ovih dana se stavljaju i "radni" farovi i još po nešto od opreme.

Ostavi mesta i za pusku i kera.... ha ha ha . cestitam na kupovini ruskog terenskog vozila....

ti ciro od tog prvog gibnja skini gornji list i skrati ga jos malo i nabacis ga na ona druga dva i eto ti gibanj sa 3 lista a ne da kupujes opet

evo ovde imaju neke mere,mozda su i tacne http://www.kupindo.com/Automehanika/13245717_Gibanj-za-Yuga

http://vukajlija.com/reakcije/99995

Sredio sam to danas... Vratio sam onaj nov gibanj kao "Italijanski" i uzeo Zastavin... Kad sam spustio auto nisam mogao da verujem ocima koja je razlika!!! Ovaj Zastavin ja nemogu da savijem rukama skoro nimalo,a onaj nazovi Italijanski sam mogao skoro rukama da nategnem da bi namontirao!!!! Hvala ti ali zamenom gibnja resio sam problem.. :ppozdrav:

11a921i.jpg

9km1cn.jpg

2ce662b.jpg

Danas mu obuo zimske cipelice.

I ja sam pre onog prvog snega "obukao" afto,kupio Dunlop winter sport 4d i kad je pao sneg oma ga naterao da vidim kako to ide,posto nikad nisam imao zadnju vucu,mogu reci da nema razlike izmedju prednje i zadnje vuce,ide ovo kao tane,samo mastraci...

1998 god. a kod nas je od 2001 presao je do sad 160000 km i radim mu prvi veliki servis :osmeh:

0062.jpg

016.jpg

Bas sam danas gledao galileo,testirali su HHO generator.Bilo je dosta polemike na forumu oko toga da li stedi ili ne.Na njihovom testu ispade da stvarno stedi,odnosno smanjuje potrosnju goriva.U BMW e46,mislim benzinac,su ugradili i bez generatora mu je potrosnja bila oko 7.5 l/100km,a sa generatorom oko 6.1 l/100km.Jedino mi se ne svidja sto su ga testirali na jako maloj kilometrazi i pri ujednacenoj voznji,ali ipak smanjuje potrosnju.

Nazad
Vrh