Kada niste u traktoru, vozite

Pa valjda zavisi od stila voznje i ispravnosti,a izgleda i od terena.Vidis da u vojvodjanskoj ravnici trosi najmanje.Po BiH su vecinom planine pa zato najvise,a kod mene samo brda pa srednje.

Evo mene i moga lepotana.
vwqo.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ovo sokoćalo smo u ponedeljak upecali na auto putu.
A tek sokoćalo koje vuče prikolicu...... Pih.... "Ružni" crni BMW GT.....

Šta da Ti kažem druže...postoje ljudi koji voze Mercedese i ostali koji voze aute :haha:

druze,nemam ja nista protiv nijedne marke bilo kog vozila bio to motor,auto,traktor,kamion,neke malo vise treba odrzavati neke manje,nekima skuplji delovi a jeftiniji na trzistu,nekima jeftiniji delovi a skuplji...
hocu da kazem da kad bi poznavali i raspitali se malo o ostalim markama nebi taj vas mercedes toliko hvalili,izuzev 123 i eventulano 124 ne dalje od toga

Pa znam ja i za Subaru koji je masincina ali brt odakle ::novac:: ,Tojot ima jako dobre automobilcine ali dotakli smo se klasike pa iz toga se vrtimo oko mercedesa .

M Mišo ja sam vozio a prijateljica je slikala po kišurini sa sestrinim fotoaparatom pri nekih 130km/h sa ne baš sjajnim gumama na autu. Da sam ja sliko bio bi još i neki snimak ovako imam samo ovu fotku...
Ivane hvala na linku!

Nazad
Vrh