Kada niste u traktoru, vozite

Milane svaka cast za mercedese !

Poslednja izmena:
Nema šta da zavidiš, nemaju ovi auti neku vrednost sada. Samo za one koji ih vole. Evo kad predaš pšenicu, možeš odmah da ga kupiš :osmeh:

EVo ti onda još jedna slika, gde se naziru mislim 2 124-ke, kao tvoja, samo rasturene :osmeh:

I da, ova plava 126 ima stvarnih samo 170 hiljada km. :osmeh: Ima recimo PP aparat u vozačevom sedištu, enterijer je kao fabrički očuvan, merač spoljnje temperature, podesive farove, ekonomija vožnje, centralna brava, elektronska antena...Nije loše za auto od skoro 30 godina :osmeh:

-Milan
Jel da stavljam slike svog W126 420 SE? Da vidite sta je auto.

Lalo, stavljaj i izađi na crtu. :osmeh:
Moj je bio 4.2 pre nego sto je ubačen ovaj, još pre nego što je uvežen.

-Milan

Milane jel mozes jos koju sliku da uslikas ,malo enterijer ,malo ispod haube da zavirimo da nas mine zelja barem malo .

Sve za publiku.:osmeh: Sada ne mogu da slikam, ali evo jos 3 koje imam na kompu... Uslikano je kada je bila prilika za slikanje, na mercedes platzu :osmeh: Enterijer je i kod mene očuvan (bar bio do skoro) ali ovaj plavi je baš primerak.

Treći viri iz garaže

I KM sat :osmeh:

-Milan

Poslednja izmena:
Dizel je Ćiro. Rezerva uvek gori na kontaktu, iako nije. Ne znam što. Mada svi mi danas vozimo na rezervi. :osmeh:
Troši 10l na 100 km na otvorenom, sa automatskim menjačem i masom oko 1700kg, što i nije mnogo. Po gradu naravno više. A sipam šta stignem....

E kad bi mi sa nasim standardom mogli to redovno da postujemo i da svakih 5-6 godina kupujemo novo ali nemozemo ni jednom za zivota da kupimo akamoli da redovno menjamo zalosno !

Taman sam hteo da napisem ovo sto je napisao PKB!!! Tesko da cu ikad u zivotu moci da kupim nov Mercedes,pa mi ostaju ovi sto mogu da priustim a u jednom ih i volim... Ima neceg posebnog u njima...

E sad mi krivo sto danas nisam slikao za ljubitelje Mercedes W123 200D.Vozi ga moj rodjak i mislim da ga je novog uzeo.Sad je u bas losem stanju jer ga vozi po selu i tera sa njim sve i svasta,ali je nekad bio extra auto.
Ciro uzmi novu A klasu,mislim da nije preskupa i nedostizna,jedino ne znam koliko je pravi merc.

To mogu samo zeni da kupim to nije auto za mene.... Za mene nesto poput reponje... Da ima sta da se vidi u retrovizor.. :osmeh:

Tako sam i mislio,nije to pravi merc,jos sa prednjim pogonom.
Mada prica mi stric da je nova A klasa sa najjacim motorom i paketom opreme stvarno extra odradjena,ali cena tricavih 40000e:sjasi:

Sad se setio za kolegu jednog mi na zetvi i ujutru izduvavamo filtere i hladnjake i ovaj jedan magacioner vidi i pita sta vi to svako jutro izduvavate reku da on kaze ja to nikad nisam menjo kod mene na mercedesu misli na vazdusni filter ,idem bas da skinem da vidim kakav je on kad je doneo ono je straota bozija skroz naskroz blindiran sa svih strana i posle prica on ga tero deset godina on nije ni ulje menjo samo filter za gorivo i akomulator i jednom kaze ulozak brave drugo ama bas nista i isla je jos po zimi je palio solidno posle je zamenio za cetvorokrilnu drljacu taj je verovatno jos dan danas tera .:haha:

- - - - - - - - - -

na 123 240 d

34t1ljc.jpg
:osmeh:

Nazad
Vrh