Kada niste u traktoru, vozite

Frilender je dobar i ne trosi kako tu neki pisu ali skoro svaki ima problem sa vezom prednjeg i zadnjeg trapa pa obicno ljudi skidaju kardan od zadnje vuce posto je ukljucivanje automatsko pa ume da zeza i da napravi kurslus. 2.0d nosi BMW agregat od 115 konja, najslabiju verziju. Santa Fe je ruzan ali kazu da nije los. Prodaje ih moj brat i kako kad ih ima na stanju.

Ima li onda neko neku preporuku za tako terenca da se uklapa u cene približno ovim, da ima 4/5 vrata da je 2.0 dizel i 2001.-2003.godište

Moj cale vozi Frilendera vec trecu godinu, 2.0 dizel, BMW motor, odlican auto, potrosnja do 10l\100km, nije imao problema sto se spominje sa zadnjom vucom, ja bi ti ga preporucio. On ga je kupio od coveka sto uvozi samo Frilendere pa ako bude potrebno mogu da ti posaljem broj telefona. Preporucio bih ti da trazis auto iz uvoza, jer neka auta koja su vec ovde vozena nisu odrzavana kako bi trebalo.

@worm

Od svih tih terenaca, samo ta dva pomenuta se uvoze masovno. Mom kumu trosi manje od 10l ali bez kardana od zadnje vuce.

@frenky

Mozda je vec radjen diferencijal na Frilenderu tvog oca pre nego sto je uvezen pa zato i ide.

Najbolje je potražiti informacije o dotičnom modelu na nekom od foruma gde korisnici iznose svoja iskustva i zaključke.Ovako nema smisla pisati,rekla-kazala.

druze,na otpadu nekom,kod autoelektricara ,u prodavnicama za vw , pa nije to bog zna kakav deo da ga nema

Nazad
Vrh