Kada niste u traktoru, vozite

Ovaj karavan je baš na ceni!!! S obzirom da ima 205.000 km i što je 2200 cm3.Tu razliku u ceni od registracije može sipati u rezervar pa se vozati malo duže.:osmeh:

P.S. Koliko je bio ::novac:: Švajcarac?:osmeh:

A6 2.5 tdi ni za živu glavu taj zavija u crno
2.5 tdi od 150 ks da ali 2.5 od 180 ks eliminisani problemi-taj vec ne zavija toliko u crno:osmeh: (ali kaisevi 600e...reg 500e ....) ali ljudi vi pricate o modelima koji vecina vec tokom prve godine exploatacije predju po 50.000km i vise....znaci racunajte recimo jedna 2.5 tdi iz 2001g ....a 2013 cirka 500.000 km...nisu ludi da vam naprave večan auto koji kupiš jednom i onda 20g nista na njemu nema da se popravlja...audi bi bankrotirao zbok kvaliteta :osmeh: ...nisu zaradili mnogo su se sa golfom 2 a mercedes w 123 i w124 skoro bankrotirao :haha: proslo je vreme neunistivih auta!!!!! ne isplati se vise

Eliminisani su tek posle 2004-te godine a tih serija i nema mnogo jer je te godine lansiran novi model sa drugom paletom motora.Sve u svemu daleko mu lepa kuća.Skupo održavanje.

Eliminisani su tek posle 2004-te godine a tih serija i nema mnogo jer je te godine lansiran novi model sa drugom paletom motora.Sve u svemu daleko mu lepa kuća.Skupo održavanje.
mozda se ne razumem u traktore kao vi ali u kola -tu vec mozemo da prodiskutujemo :osmeh:....poenta je da 180 ks motor ne pravi tolike probleme ( pojavili su se kao modifikacije motora 2.5 tdi 150 ks ks kraj 2002 i pocetak 2003g ) a vec krajem 2004g izlazi nov model za 2,7 tdi i 3.0 tdi koji su vec prica za sebe....uz redovno odrzavanje 500.000 km nije problem...ali automatski menjac jeste itekako veliki problem! no slazemo se u jednom-izuzetno skup auto u svakom pogledu!!!

Moj šogor je automehaničar i radi u servisu,i kaže da svaki zapadni auto izdrži za koliko je namenjen bez problema.A to je ni manje ni više 200.000 km.:ppozdrav:

Mazan to je tačno.Nisam se nešto preterano raspitivao za auto sa tim motorom ali imam jednog dobrog prijatelja koji drži Audi otpad.S vremena na vreme svratim kod njega i jednom prilikom dok sam bio tamo 4-5 ljudi je došlo da traži glave za 2.5 TDI motor.Kako on reče onda iste su i za motor sa 150 i za 180 ks a polovne koštaju 600 eura kod njega.Istina je da si miran kada to središ ali to planinarenje košta 1.600 eura sa rukama majstora.Za 2.0 TDI na forumima kažu da imaju problem sa Siemens diznama dok sa Bosch nema toliko i da tek od 2007 nema tih problema uopšte.Da li je to tačno ili nije ne znam.

Kakvi su po potrosnji ti 2.0 tdi znam da kod golfa trose jedno litru vise od 1.9, i kod golfa valjda ti 2.0 imaju problema sa diznama.
prijatelj ima bas taj a6 2.0 tdi ,220.000 km ,nedavno sam ga vozio i po kompjuteru je oko 6.5l/100 km prosek....problemi sa diznama su samo kod wv i to do druge polovine 2007 ali radi 100% sigurnosti preporuka je kupiti wv od 2008g! audi i wv nemaju iste dizne tj imaju razlicite proizvodjace ( nisam 100% siguran ali mislim da je problematicna simensova dizna koja se stavlja u wv a NE u audi )

Mazan to je tačno.Nisam se nešto preterano raspitivao za auto sa tim motorom ali imam jednog dobrog prijatelja koji drži Audi otpad.S vremena na vreme svratim kod njega i jednom prilikom dok sam bio tamo 4-5 ljudi je došlo da traži glave za 2.5 TDI motor.Kako on reče onda iste su i za motor sa 150 i za 180 ks a polovne koštaju 600 eura kod njega.Istina je da si miran kada to središ ali to planinarenje košta 1.600 eura sa rukama majstora.Za 2.0 TDI na forumima kažu da imaju problem sa Siemens diznama dok sa Bosch nema toliko i da tek od 2007 nema tih problema uopšte.Da li je to tačno ili nije ne znam.

Koliko je onda generalka za to čudo?

Ti auti i nisu na ceni.Isti auto ali sa 1.9 TDI motorom košta duplo više iako je razlika samo u motoru čak su ovi 2.5 i više potkovani sa opremom ali ne vredi.Prvo skupa registracija.Drugo preskupo održavanje i treće ne pouzdan motor i menjač.

Ja imam stariji A6 "99 godiste 1.9 tdi 81kw cini mi se i prezadovoljan sam 400.000 pali ko mina utegnut unutra nema zveckanje klaparanje cudni zvuci motor nije pipan osim servisa samo amortizeri i diskovi zamenjeni i ovaj potrosni matwrijal ali polako je vreme za zamenu mada znam da su ovi noviji losiji ali jbg
Nego da pitam nesto vidim ovde ima ljudi koji se razumeju uzeo sam kombi Fiat Ducato 2.0 Jtd 2004 god i sad mi kazu tu neki poznanici da je to ocajno los motor valjda je 1.9jtd odlican a ovaj 2.0 jtd los zna li neko nesto o tome

1.9 tdi od 130 ks ne ide nista Bogzna sta losije od 2.5 tdi od 150 ks posebno ako se malo nacipuje ali zvuk koji ispusta sestak je nesto ::super:: no skup je to zvuk pa se moze i bez njega a i potrosnja je mnooogo manja kod 1.9 motora !

I onda nek mi neko kaze da su Pezovi skupi,kupio danas plocice mom malom celih 1160din neka marka Nipon ja mislim po preporuci prodavca kaze da su skroz OK. :cool:

Koliko sam te razumeo 600 evra je glava i majstor uzima 1000 evra za ruke?
10 glava ja menjam za te pare.

Slažem se da ima nadražujuć zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.1.9 od 96kw ne ide nego leti.Nije jedna glava nego 2 glave jer je to V6 motor.Dok se sve skocka,izmenjaju španeri,remenje,pumpe i ostalo cifra je leeepa.

Nazad
Vrh