Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A6 2.5 tdi ni za živu glavu taj zavija u crno
2.5 tdi od 150 ks da ali 2.5 od 180 ks eliminisani problemi-taj vec ne zavija toliko u crno(ali kaisevi 600e...reg 500e ....) ali ljudi vi pricate o modelima koji vecina vec tokom prve godine exploatacije predju po 50.000km i vise....znaci racunajte recimo jedna 2.5 tdi iz 2001g ....a 2013 cirka 500.000 km...nisu ludi da vam naprave večan auto koji kupiš jednom i onda 20g nista na njemu nema da se popravlja...audi bi bankrotirao zbok kvaliteta
...nisu zaradili mnogo su se sa golfom 2 a mercedes w 123 i w124 skoro bankrotirao
proslo je vreme neunistivih auta!!!!! ne isplati se vise
mozda se ne razumem u traktore kao vi ali u kola -tu vec mozemo da prodiskutujemoEliminisani su tek posle 2004-te godine a tih serija i nema mnogo jer je te godine lansiran novi model sa drugom paletom motora.Sve u svemu daleko mu lepa kuća.Skupo održavanje.
najbolji je i najpouzdaniji 3.0 tdi...ali izuzetno skup za odrzavanje....preporuka 2.0 tdi ( obavezno 140 ks )Kakvi su ove a4 2005 2006 koji je najbolji motor kod njih od dizela.
prijatelj ima bas taj a6 2.0 tdi ,220.000 km ,nedavno sam ga vozio i po kompjuteru je oko 6.5l/100 km prosek....problemi sa diznama su samo kod wv i to do druge polovine 2007 ali radi 100% sigurnosti preporuka je kupiti wv od 2008g! audi i wv nemaju iste dizne tj imaju razlicite proizvodjace ( nisam 100% siguran ali mislim da je problematicna simensova dizna koja se stavlja u wv a NE u audi )Kakvi su po potrosnji ti 2.0 tdi znam da kod golfa trose jedno litru vise od 1.9, i kod golfa valjda ti 2.0 imaju problema sa diznama.
Mazan to je tačno.Nisam se nešto preterano raspitivao za auto sa tim motorom ali imam jednog dobrog prijatelja koji drži Audi otpad.S vremena na vreme svratim kod njega i jednom prilikom dok sam bio tamo 4-5 ljudi je došlo da traži glave za 2.5 TDI motor.Kako on reče onda iste su i za motor sa 150 i za 180 ks a polovne koštaju 600 eura kod njega.Istina je da si miran kada to središ ali to planinarenje košta 1.600 eura sa rukama majstora.Za 2.0 TDI na forumima kažu da imaju problem sa Siemens diznama dok sa Bosch nema toliko i da tek od 2007 nema tih problema uopšte.Da li je to tačno ili nije ne znam.
Vrednost od pola Auta.Koliko je onda generalka za to čudo?
Mazan to je tačno.Nisam se nešto preterano raspitivao za auto sa tim motorom ali imam jednog dobrog prijatelja koji drži Audi otpad.S vremena na vreme svratim kod njega i jednom prilikom dok sam bio tamo 4-5 ljudi je došlo da traži glave za 2.5 TDI motor.Kako on reče onda iste su i za motor sa 150 i za 180 ks a polovne koštaju 600 eura kod njega.Istina je da si miran kada to središ ali to planinarenje košta 1.600 eura sa rukama majstora.Za 2.0 TDI na forumima kažu da imaju problem sa Siemens diznama dok sa Bosch nema toliko i da tek od 2007 nema tih problema uopšte.Da li je to tačno ili nije ne znam.