Kada niste u traktoru, vozite

Bio je kod Zlaje u Tabanoviću jedan ekstra lep sa ekstra lepom cenom.Cirka 6.000 02 god.

Padaju cene autima nenormalno.Auto-putem kad smo se vraćali iz BG,sreli jedno 15 kamiona sa 8,9,10 auta što novih što polovnih auta.Zatrpali nas autima za ceo vek.:sta:

Ovi modeli sa 1.9 motorima i 96kw imaju jake cene jer ih u ponudi nema mnogo pošto je većina šestica sa 2.5 tdi motorima koji i nisu nešto specijalni a registracija preterana.

Može 2.5 ko baš hoće ali tek od 04-te godine jer su od te godine rešili problem sa klackalicama,podizačima,glavama...

Ide on neko određeno vreme i određenu kilometražu i onda se dese problemi koji se otklone ali koštaju kao pola auta a pošto kod nas stižu uglavnom isterani automobili rizik je veliki.Komšija ima V6 2.5 tdi u svom autu.Imao je problem sa bregastim osovinama,glavama,klackalicama i podizačima.Servis i popravka 1.600 eura.Nedugo nakon toga otišla pvp pa pumpa u rezervoaru koja služi za pretakanje iz jednog u drugi rezervoar pošto ih ima 2 i tako redom ide.Auto koji prima mesečnu platu.

Koj god Audi sam video sa tim motorom v6 2.5 tdi radi uzasto i dimi kao lokomotiva!!! 100 puta bolje radi IMT 539 od njih... Jedan moj rodjak ga ima i ako je njegov uopste nema reci hvale za njega vec kaze da ce da ga se otarasi sto pre...

Generalno stvar je u tome da i takve firme kao Audi nemogu na testiranjima da uoče neke nedostatke koji se pojave masovno nakon nekoliko godina eksploatacije u realnim uslovima . Sa motorom 3.0 su većinu problema riješili ali ostaje problem sa diznama.

Imaju karakterističan zvuk pri radu,meni se sviđa ali samo zvuk.Pogledajte po oglasima koje su cene modela sa tim motorima i sve će vam biti jasno.Neki stoje u oglasima i više od godinu dana.

Ide on neko određeno vreme i određenu kilometražu i onda se dese problemi koji se otklone ali koštaju kao pola auta a pošto kod nas stižu uglavnom isterani automobili rizik je veliki.Komšija ima V6 2.5 tdi u svom autu.Imao je problem sa bregastim osovinama,glavama,klackalicama i podizačima.Servis i popravka 1.600 eura.Nedugo nakon toga otišla pvp pa pumpa u rezervoaru koja služi za pretakanje iz jednog u drugi rezervoar pošto ih ima 2 i tako redom ide.Auto koji prima mesečnu platu.
a sta ocekivati od polovnog automobila,neko ima srece pa se ne kvare mnogo a nekom se stalno kvare:sta:

Nazad
Vrh