Kada niste u traktoru, vozite

@ kole kako si zadovoljan s dzipom daihatsu?
Meni se svidja zbog manje kubikaze (ciljam na benzinca jednog dana), ali mnogi me udaljavaju od njega, kazu skupo odrzavanje, preskupo, i preporucuju tojotu rav4 (al kod nje je najmanji benz 1.8 :cool:, ja bi do 1.6. Najvise mi treba za njive i voznju zimi.

Pa pazi, Toyota je vlasnik Daihatsua još od 2000. motor u ovom mom je iz Yaris-a 1,3. Za ove dve godine, koliko je kod mene samo sam menjao ulje i disk pločice (1700,00 dinara).

Evo par slika sa jučerašnje posete Sajma Automobila BG.:ppozdrav:

sajam-automobila-bg-211.jpg

sajam-automobila-bg-198.jpg

sajam-automobila-bg-200.jpg

sajam-automobila-bg-219.jpg

sajam-automobila-bg-107.jpg

sajam-automobila-bg-116.jpg

sajam-automobila-bg-208.jpg

sajam-automobila-bg-044.jpg

sajam-automobila-bg-045.jpg

sajam-automobila-bg-009.jpg

sajam-automobila-bg-011.jpg

I obezbeđenje je tu,tako da smo na miru razgledali Automobile.:osmeh:

sajam-automobila-bg-104.jpg

sajam-automobila-bg-105.jpg

Možda u neku drugu turu i padne pazar.Mada ima popusta kod svakog izlagača 2,3,4,5 hiljade evropskih zavisno od cene i modela.:ppozdrav:

za auto od 12 god. puno novaca pa da je i pozlacen,jos malo ako se doda moze kupiti novog punta:ppozdrav:

sova tu je pumpa dizna,za potrosnju je malo slagao,za litru,ja imam takav samo noviji,2003 godiste..mada je moj dosta sredjeniji i enterijer je malo...a ja sam svoj platio 8000e nekada,tako da ovaj nije skup,mada ne verujem ovim uvoznim,proveri dobro da nije lupan...sto se tice motora ako nije radjen,odlicni su,delovi pristupacni..ma golf je to,Das Auto.:D

Da li neko od forumasa ima Lanciu Lybru sa 1.9 JTD motorom, kako je zadovoljan ? Hocu da prodam mog Audija 80 jaje, pa sam planirao da kupim Lybru karavan... Sto se tice motora znam da su dobri, posto imam i Fiat Mareu sa JTD motorom.... Kakav je auto sto se tice delova i odrzavanja ?

Svi delovi su jeftini sem delova trapa,oni nisu baš tako povoljni.Muče ih stabilizatori koji lepo koštaju a jako kratko traju.Ima plivajući zamajac koji hoće da se kvari.Inače auto je odličan.Veoma udoban i komforan sa dosta opreme.Nas 5 sa punim gepekom uz Iriški Venac vuče četvrtom bez problema.

Svi delovi su jeftini sem delova trapa,oni nisu baš tako povoljni.Muče ih stabilizatori koji lepo koštaju a jako kratko traju.Ima plivajući zamajac koji hoće da se kvari.Inače auto je odličan.Veoma udoban i komforan sa dosta opreme.Nas 5 sa punim gepekom uz Iriški Venac vuče četvrtom bez problema.

Kakav je sto se tice elektronike ?

Nazad
Vrh