Kada niste u traktoru, vozite

@cira92

Ne mnogo, nego premnogo je to para za auto 2001 godiste i da je sto puta dizel. Pa napisao sam Golf IV 1,4 2002 god. rabit oprema 3450 E.

@cira92

Ne mnogo, nego premnogo je to para za auto 2001 godiste i da je sto puta dizel. Pa napisao sam Golf IV 1,4 2002 god. rabit oprema 3450 E.

To i ja kazem,bas je previse... I jos nema ni alu felne ni siber ni nista skoro od opreme...

- - - - - - - - - -

Ja sam sa mojim Mercedesom 124 i vise nego zadovoljan... Od kad je kod mene promenio sam sledece- Obe kugle,akumulator,kocione plocice i lamelu... Sa njim sam prezadovoljan ne trosi ni gram ulja,nigde nije masn niti zardjao.. Ali ga bas bas bas odrzavam..

K&N filter ne povecava potrosnju goriva,sve ostalo manje-vise stoji.
Sto se tice Golfa to je cudo od auta.Dosta ljudi se kunu u njega,a nemam pojma zasto niti pa oni znaju.Cena od 4600 za 2001 god.pa i dizel je previse,a 1.4 je osnovni motor u ponudi koji je se lose pokazao u eksploataciji i zato je najjeftiniji.Kilometrazu na satu kad kupujete auto nemojte ni da gledate,sem ako ne uzimate od rodjaka ili kuma,prijatelja,a onda mozete i da verujete na rec.Vracanje kilometraze je standardna procedura,kao i falsifikovanje servisnih knjizica.Inace moj dobar drug ima G II 1.6D i ne mogu ni da se vozim sa njime,a ne da ga ja vozim,a taj Golf je izvikan svih ovih godina do nebesa.
Drugi dobar drug trazi BMW compakt i dosli smo do zakljucka da je mozda i jeftiniji od G IV,a bolji je sigurno + plavo beli bedz,neprocenljivo.

ja sam bio zagrejan za golfa ili pasata, a onda sam zapeo za ovaj, sta mislite jel valjaju ovi bmw-i?http://www.polovniautomobili.com/ogl...et_kes_popust/

Dok sam ja kucao ti si ovo postavio.
Ja sam isto zagrejan za takav BMW,a i za alfu 147 JTD.
Ovaj koji si postavio mi je bas poznat,mislim da ga ima na nekom forumu,pa potrazi malo.Inace mislim da je cena preeejaaakaa.

Aco ja sam obisao Alfu 147...ne znam zasto istina da ima dolican JTD motor,dobar menjac ali sitnice pocnu da crkavaju i zezaju,od nje su me odgovorili kucni prijatelji koji imaju auto servis onako poveci kazu bezi od njih. Ipak dodjem u NS reko ajd neku utegnutu sa kozom da bude pravi,al ocin kad sam u julu usao u autu sa kozom...brze sam izasao nego usao.

Za ovog BMW je mnogo para .kod mene u komsiluku pre neki dan doteran iz Nemacke 320 d karavan ko lutka kaze da ce biti cena malo ispod 4000.a godiste 2001

Aco ja sam obisao Alfu 147...ne znam zasto istina da ima dolican JTD motor,dobar menjac ali sitnice pocnu da crkavaju i zezaju,od nje su me odgovorili kucni prijatelji koji imaju auto servis onako poveci kazu bezi od njih. Ipak dodjem u NS reko ajd neku utegnutu sa kozom da bude pravi,al ocin kad sam u julu usao u autu sa kozom...brze sam izasao nego usao.
Ja bih je najvise uzeo zbog dizajna,opreme i odlicnog JTD motora.Za sitnice sam i ja cuo i za skupe delove,ali me vise smorili opeli sa njihovim skolskim primerom dizajna i izrade automobila.Jednostavno sam otiso na plac da gledam astru neku i vidim 147 JTD i sednem unutra i odusevim se.Bila je odlicna sa odlicnom opremom,samo sto je sad hladno pa nisam imao problema sa kozom.

pa klasican bmw 320 2002g kosta oko 5000 -6000evra dok ovi sa M paketom kostaju nesto vise, cak i cene u nemackoj ovih automobila ne silazi sa 6500e
a za karavane je druga prica,oni su uvek bili jeftiniji od limuzina jer su manje trazeni

Pre dva meseca uvezem iz nemacke fiata stilo 2004 sa servisom, registraciom, gume i ostala papirologija 3500e
20022013574.jpg
20022013575.jpg

Nek je sa srecom Skobalj,da se dobro izvozis i kad ti dosadi da ga zamenis za skuplji.Jel cuveni JTD motor u njemu?
pa klasican bmw 320 2002g kosta oko 5000 -6000evra dok ovi sa M paketom kostaju nesto vise, cak i cene u nemackoj ovih automobila ne silazi sa 6500e
a za karavane je druga prica,oni su uvek bili jeftiniji od limuzina jer su manje trazeni
Pazi,ti za svoje pare mozes da platis i YUGO 7000e ali pitanje je dakli vredi.Sad bas gledam ponovo i za 5000e da biras i limuzine,a ako ti je bas do M paketa dobro preracunaj dali on sad vredi 2000e vise od nekog standardnog.Ja sam licno uvek za to da se u startu plati vise,ali posle da budes miran,a dali bas toliko vise sam presudi.

imao sam ja bmw-a 330xd 4x4 187KS, 2002god. 78000km presao bio. Kupljen za 4800€, uradjene zadnje kocnice komplet 500€, i prodat u septembru prosle godine za 9800€

malo je reci da je auto dobro, imalo je silu dodatne opreme..kad vozis ko u kuci na fotelji da sjedis, al zato gradske voznje je uzimao i 15L al otvorene 6-7L. Inace bio je benzinac

Uf pa kako da ga kupis za 4800 a da ga prodas duplo ,svaka ti cast :osmeh: Jtd motori su stvarno zahvalni uz redovno odrzavanje i cak uz ovakvo nase lose gorivo prelaze stvarno dosta bez ikakvih problema . Malo svi ti italijani imaju problemcica oko tih sitnica tipa prekidaci ,displeji ,osvetljenje ovoga onoga ali to nije nista toliko strasno trapovi ko trapovi isto kao i na drugim proizvodjacima crknu zbog ovih nenormalnih puteva ali opet dobar deo delova nisu skupi sto je za nas veoma bitna stavka .
Alfe su ocrnjene zbog benzinskih boxer motora koji su bili papreni za odrzavanje ali su imali i nekih dosta velikih havarija ,mislim da su ovi noviji modeli daleko pouzdaniji cak i sto se tice elektronike .A u zadnjih par godina mnogo se vracaju alfe na nase puteve stvarno ih ima poprilican broj po gradu itd . ...

Cesto pucanje klipnjaca na maloj pesnici , prduvavanje dihtunga glave ,zakucavanje motora .Mislim da su vise nego dovoljni razlozi Toliko sam cuo od par mehanicara i moj jedan drugar je imao jedno vreme napatio se jadan sa njom dosta.

Nazad
Vrh