Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@cira92
Ne mnogo, nego premnogo je to para za auto 2001 godiste i da je sto puta dizel. Pa napisao sam Golf IV 1,4 2002 god. rabit oprema 3450 E.
Koja mu je svrha?Bolje ide auto?Kroz njega prolazi mnogo prasine a imas i povecanu potrosnju goriva.sto? sta ce mu faliti?
ja sam bio zagrejan za golfa ili pasata, a onda sam zapeo za ovaj, sta mislite jel valjaju ovi bmw-i?http://www.polovniautomobili.com/ogl...et_kes_popust/
Ja bih je najvise uzeo zbog dizajna,opreme i odlicnog JTD motora.Za sitnice sam i ja cuo i za skupe delove,ali me vise smorili opeli sa njihovim skolskim primerom dizajna i izrade automobila.Jednostavno sam otiso na plac da gledam astru neku i vidim 147 JTD i sednem unutra i odusevim se.Bila je odlicna sa odlicnom opremom,samo sto je sad hladno pa nisam imao problema sa kozom.Aco ja sam obisao Alfu 147...ne znam zasto istina da ima dolican JTD motor,dobar menjac ali sitnice pocnu da crkavaju i zezaju,od nje su me odgovorili kucni prijatelji koji imaju auto servis onako poveci kazu bezi od njih. Ipak dodjem u NS reko ajd neku utegnutu sa kozom da bude pravi,al ocin kad sam u julu usao u autu sa kozom...brze sam izasao nego usao.
Pazi,ti za svoje pare mozes da platis i YUGO 7000e ali pitanje je dakli vredi.Sad bas gledam ponovo i za 5000e da biras i limuzine,a ako ti je bas do M paketa dobro preracunaj dali on sad vredi 2000e vise od nekog standardnog.Ja sam licno uvek za to da se u startu plati vise,ali posle da budes miran,a dali bas toliko vise sam presudi.pa klasican bmw 320 2002g kosta oko 5000 -6000evra dok ovi sa M paketom kostaju nesto vise, cak i cene u nemackoj ovih automobila ne silazi sa 6500e
a za karavane je druga prica,oni su uvek bili jeftiniji od limuzina jer su manje trazeni
Kakve havarije?Alfe su ocrnjene zbog benzinskih boxer motora koji su bili papreni za odrzavanje ali su imali i nekih dosta velikih havarija