Kada niste u traktoru, vozite

Odg: Kada niste u traktoru, vozite....

NA, imao sam i nju ::namigivanje::
Kiki, volim taj fazon, pre nego što su se menjale bio je 101-222 :D

I kod mene su skoro sva vozila sa dobrim brojevima prikolice 321 , 333 , traktor 1100 ,auto 660-88 , 710-71 ... :cao:

ova je 93g i ima tappacirunge kao ... u glavnom nema one glatke i rucke brave koje se strasno lako kidaju :zli:

geza je napisao(la):
mityo lepa ti suza koji motor 1300 ili 1600 ili dizel koje god i koliko ga cenis .posto moj cale hoce da proda 87.god 1300 motor u odlicnom stanju
1.6d 85god sve dobro jedino farba bi mogla da je lepsa... kupljen pre godinu dana za 1200

Ovo se vozi. Aprilia rs125 2002.godiste

:D a bila bi još bolja da ima još jednu cifru u kubikaži

E to bi mi bilo puno. I ovako ide ko lud :D

Ima je jedan tip u kraju, piše da je i neka replika jbm li ga, ljudi to ide kao da stvarno ima 1250ccm :D

ima moj prijatelj ja mu nasao u oglasima jeste replika velike 2001g 125ccm i 36ks :cool:
180 ladno,a i u startu oduva one starije(mislim od 19**-2000) koji imaju vecu kubikazu

ide garant,vozio je on ludak je i verujem mu,ima lagunu i bez polozenog ju je vozio preko 200 ima video snimak na fejsu,veceras mu rodjendan pa idem kod njega da :ppozdrav:

Ko ne veruje da Aprilia od 125kubika ide 180 neka dodje da proba :ppozdrav:

Alfa Romeo 147 twinspark 1.6 (120KS), 2002.god . A biće ovih dana i ostala motorizacija ! :cao:

URL

Nazad
Vrh