Kada niste u traktoru, vozite

Odg: Kada niste u traktoru, vozite....

ma i ja bi reko da nije,malo je nezgodna poza,i taj sto se prodavao nije bio karavan i mislim da nije imao klimu tako da vise ga nisam merkao,necu auto bez klime,takav se dugo vrtio na internet,valda ce nam kristian odgonetnuti enigmu

Morao sam okrenuti slike, iskrivi vrat onako :haha:

Nemoj deda Dangera da uvati isijas! :haha: :haha: :haha:

Sto se tice tog 1.8t sa 20v ima ga moj drug u passatu b5 auto kad stoji u mestu i slajfa trosi 62 litre po bord komp. ali kad se pusti rucna i kad krene skripe gume i u drugoj brzini i izmerili smo trag slajfanja 34metra to je ludnica sta radi auto. :D

jeste nije karavan.nema kilma. kad normalno teram onda trosi 10 lit gas ili 10 lit benzin.al moze 15 lit bez problem al ide lako 240 km/h.3 god kod mene auto.0-100 treba 6s.sledeci auto kad zamenim bice audi 18 t ::super::

Eto konacno da i ja stignem da uslikam Suzu! Jes da je nisam oprao ali nestignem... ima dana..

ma vozim tricikl,al komšija joker nije odradio zadnje kočnice,ajde momci recite šta da radim

mityo lepa ti suza koji motor 1300 ili 1600 ili dizel koje god i koliko ga cenis .posto moj cale hoce da proda 87.god 1300 motor u odlicnom stanju

Biće uskoro slika , samo malo da bude lepšeg vremena da se izglancaju pa na slikanje ! :cao:

Ako pod automatikom podrazumevaš bajker onda i to ! :cao:

Eh ,da moj automatik zna da priča bilo bi u par tomova objavljeno ! :haha:

mada i skuter jeste da je kinez ali ide ko lud i vuce po 3 svaki 85-95kg,slepao druga po sumi... i jos je odlican :cool:

Kao što Kiki kaže prvo malo da se srede za slikanje....sad baš kopam po kompu i nema ništa sem ove, slikano na Avali kad je bilo roštiljanje i "vožnja" sa ekipom sa Gonza Racing foruma ::namigivanje::

Nazad
Vrh