Kada niste u traktoru, vozite

Zavisi iz kog ugla se posmatra.
Sad sam na brzaka pogledao npr Megane 5 godina star je oko 7000e, dok je Golf 5 godina star oko 12 500 do 13 000e, ako pogledamo 15 godina stare Megane i Golfove znamo da razlika nije tolika i da je oko 1500e za isto stanje i opremu.
Tako da o padanju cene za prosecnog kupca u Srbiji nema brige ko kupuje "nov" auto od 5-15 godina. Vise gledam sta mi auto nudi za odredjene pare (godiste, motor, opremu), nego znak na haubi.

Znak na haubi cesto ne znaci ono bitno.
Drugar ima audi A6 iz 2009 godine.Kad je seo u moju reno lagunu 2010god dva dana nije mogao da dodje sebi.Kaze da mu je bilo ko rekao da je laguna udobnija,upravljivija i tisa od audija ne bi mu poverovao.Cak mu se cinini da DCI sa 2000cmm i 150ks bolje ide nego njegov 2000cmm i 136ks.

Sta ima da mu se cini, 15 konja vise ima laguna i audi je tezi. ko kaD bi rekao cini mi se 577 ore bolje od 560 :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Lako je sad kupit auto...sve neke zene i babe vozile i nijedno nije preslo dvjestadvadeset hiljad....nemos pogrijesit

Kako krenes od onih 2001 2002 pa do 2012 2013 sve u rangu 150 do 200 hiljda km, i svima "prava" kilometraza.

Ja kad sam sad kupovao kilometrazu nisam ni gledao, samo da je u sto boljem stanju, enterijer pogotovo, tu najvese pokaze jel iznjakan ili ne

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jos pojedinci "garantuju" da je prava kilometraza. Kad ga pitas cime garantuje, kaze: " pa ja ti garantujem ".:osmeh:
Toliko krseva sad ima, a ljudi nisu ni svestni. Toliko lazova koji hvale samo da bi prodali. To je zalosno. Po meni, lakse je bilo pre 10 godina kupiti auto nego sad ovaj evropski otpad sto uvoze kod nas. Mislim naravno na ocuvan auto.

Tezina kod vozila moze da varira za nekoliko desetina kg zavisno od opreme koja je ugradjena. Ja bas citam u ovim knjizicama i vidim da tu ima razlike. Medjutim na internetu mahom pisu svi isto. Sad bas tolika razlika da bude i da laguna i A 6 bukvalno zamene kilaze, e to bas i ne verujem. Mada nije cudno da laguna ide bolje.

Moja astra je 1220kg sa pola plina i pola benzina. A to sto pisete za stofove i kako izgleda unutrasnjost. Kod mene na 185.000km nista se ne vidi da je pohabano. Misljenja sam da bi se videli znaci pohabanosti eneterijera treba da predje jos 200.000km. Tako da auta gde je enterijer ili sedista se pohabala, taj je presao bar 2x koliko pise na satu.

Nazad
Vrh