Nikoli Klek
Član
Odluka je pala na ford mondea jer za te pare u toj klasi on je pruzao najvise.. Sto se tice stanja vozila predhodni vlasnik je bas ulaga i cuvao, set kvacila je uranjen pre nekih 5o ooo, vodena pumpa termostat i antifriz letos zamenjeni, pumpa visokog pritiska, grejaci i dizne uradjene proletos (imao je i racun da dokaze). U opremi je ghia tako da mu samo fale kozna sedista i grejaci, ima tempomat, fabricku navigaciju, cd sarzer,sva 4 podizaca prozora, grejace prednje soferke, zadnjeg stakla, bocnih stakala u gepeku i grejace retrovizora, sediste el. podesivo. mozda ima jos nesto od opreme ali sad ne mogu da se setim. Presao je oko 26o ooo, bar tako pise, 2004 godite i potrosnja na otvorenom putu je oko 5,7l a po gradu oko 6.5 (tako pise na bordu)
5 brzina
Svako kupi ono sto mu se svidi, ja licno nisam hteo da dam 1500e za pasata b4 koji je mnogo losiji od mondea tddi u nekoj osnovnoj opremi.
delphi ubrizgavanje generalno je na losijem glasu ali je jeftinije od simens sistema za odrzavanje, pa boze moj kvarova mora biti a servisa hvala bogu ima na svakom cosku pa ce se i popraviti..
5 brzina
Svako kupi ono sto mu se svidi, ja licno nisam hteo da dam 1500e za pasata b4 koji je mnogo losiji od mondea tddi u nekoj osnovnoj opremi.
delphi ubrizgavanje generalno je na losijem glasu ali je jeftinije od simens sistema za odrzavanje, pa boze moj kvarova mora biti a servisa hvala bogu ima na svakom cosku pa ce se i popraviti..