putin
Član
PG KRNAc to je dzaba,mlado auto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kineski skuter je skuplji tako da je to dobar posao.odlican.Treba od nedelje da ga registrujem i onda gas. pa nije mi to puno para,a znam ko ga je vozio od prvog dana i redovno je odrzavan.
Taj covek lupa gluposti. Imam b5 restajling vec 11god, cim oseti malo losije gorivo radi kao traktor. Trenutno sipam samo na JP.Meni opet covek sto radi na pumpi kaze da sipa u passata b5.5 samo lozak od kad je kod njega,nikad nikakvih problema,za mene je to ludost ,mada....100 ljudi sto cudi.
Bas danas sam video ovakvu Ladu u gradu. Lep auto. Nema ih puno na ulicama. A da vidite ovu sto je danas Putin vozio u Sociju... Tek to je prava makina[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] Evo celicne ptice![]()
![]()
Moj brat uzeo isto takav za posao,prošli mesec zapalio sa njim na more,za te pare izuzetan auto,mislim za njivu i da tegljaš nešto.ja sam juce uzeo ladu 111 i prvi utisci su extra,auto je uzet za atar i po selu... 2007 god od prvog vlasnika nije reg,100.000 presao za 500e...![]()
Ima li ko Mercedesa 190 W201 2.0 Dizel, 75ks? Kolika vam je potrosnja kod tog auta? Na otvorenom (Brezjak- N. Sad), sa 4 stepenim menjacem prosecna potrosnja 5.6l, ovako u lokalu ide 7l lozike. Ja bi rekao da nije mnogo veliki potrosac.