Kada niste u traktoru, vozite

7m ti je do 2010 a od kraja 2010 pa do sad se pravi 7n. Moj je prva serija 7n 2010 a izmedju mog i sad 2020 sto je proizveden jedino stavili led svetla
d2bf69b650ad49e5157a1c9ed8d5f755.jpg
b51c57da6e240b57c8f4d73a2b41de94.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ako taj auto želiš, nebih svakako uzimao sa 2,0 jer je to preslab motor za to vozilo.
2,7 sa manuelnim menjačom je auto štogod(kako kažu kod tebe).
Ta registracija opet je toliko viša koliko je auto bolji i vredi ..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja imam Audi A6 C6 2010.godište restajling sa tih 140ks(136 tačnije) , i to da je preslab ne pije vodu, na C7 imaš 2.0 od 177 ks, i to mu je prava mera, 2.7, 3.0 jesu bolji motori, rasterećeniji, ali je i skuplje održavanje istog.

Послато са SM-G996B помоћу Тапатока

Ma ide to solidno i sa 2.0 motorom ali je to vrlo daleko od 2.7 , naročito u brdu.
Oba sam vozio i to od Bajine Bašte iz Debelo Brdo i 2.7 tu toliko rasterećeno ide i uopšte ne oseća uspon. Sa druge strane, 2.0 tačno pokazuje manjak obrtnog momenta na krivinama uzbrdo.
Na ravnici je to mnogo manje izraženo, ali i tu se primećuje..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kod mene je ravno, nigde brda.Kada idem na put u brdovite predele izdržaće za to vreme.Vozio sam i imao 2 Audija u vlasništvu, u srcu su mi jer su izuzetni automobili.

Dosta dobar auto a6 c6 od 170ks,od skoro ga imamo, kada smo ga kupovali kaže vlasnik sve vam je ovo ok, ali nadajte se da će vas izdati akomulator jer je još u njemu fabrički, a auto 2010.

Neka preporuka za proizvodjaca letnjih guma a da nisu ove premijum marke od kojih bole oci sa cenama ? :D
Kako se okisalo ja sve malo po malo odlagao zamenu i evo udje u jun sa zimskim gumama, taman mozda nahvatam nesto na popustu iz letnje kolekcije xD

Ja sam prosle godine uzeo nove letnje sve četiri Kelly, 205/50 17. Odlicne gume, Goodyear podbrend, proizvedene u Francuskoj, baš sam zadovoljan

Ja dva seta guma imam contintal premium, i jedan mi je apsolutno nepotreban zato što sa tim kolima retko idem brže od 100tke...ovaj što je kadar da ide brže nanjemu sam prezadovoljan kako se auto ponaša. Za ove sporaće one najfinije da li tigar,lassa i slične su i više nego dovoljne

Ja sam cuo od jednog poznanika da se Lassa relativno brzo trosi pa zato za njih nisam siguran da li da uzimam. Cesto vozim autoputem ali kapiram da letnje ne kupujem neke premijum, zimske su goodyear i njima sam zadovoljan ali 18k po gumi mi je malo mnogo :D

Ja sam cuo od jednog poznanika da se Lassa relativno brzo trosi pa zato za njih nisam siguran da li da uzimam....
Ja imam Lassa prešle su preko 55000km asvalt zemlja... preće bar još 35-40000km.... Glat.... Lassa je kupljena iz razloga zato što je tada jedino ta guma bila od te dimenzije u ponudi trenutno.
Pre toga sam imao Toyo gume.... Prešle preko 120k + fenomenalna guma.

Sa 55k cu biti zadovoljan, sa letnjim gumama ne predjem vise od 12-15k tako da bi to znacilo da ce trajati oko 4 godine sto je u redu s obzirom na cenu u odnosu na premijum brendove (y)

Nazad
Vrh