Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada smo kupili auto ubrzo sam menjao gume i ajd reko da se malo počastim (ceo život krparim sa polovnim ćelastone gumama) uzmem Dunlop sport max 2 (ako se dobro sećam oznake) indeks nosivosti i brzine neka perverzija (mislim do 300km/h) koštale u p. m. al nisam žalio. Jbg idemo često za N.S u bolnicu, autoputem, pa ono, da ne bi zveknula neka (dok nisu uveli merenje na autoputu, priznajem, dosta brzo sam vozio). Uglavnom ni 30,000km mi nisu izvukle a ležanje u krivinama 0. Eno sad imamo Lasa letnje i super sam zadovoljan!Ja sam cuo od jednog poznanika da se Lassa relativno brzo trosi pa zato za njih nisam siguran da li da uzimam. Cesto vozim autoputem ali kapiram da letnje ne kupujem neke premijum, zimske su goodyear i njima sam zadovoljan ali 18k po gumi mi je malo mnogo
Mi na tri vozila imamo Kama, neka Strada Asimetrico, bla bla deluju prilično dobroTo je to, porucujem Lassu, ocigledno ovo sto sam cuo je izolovan slucaj jer vidim da je vecina ljudi zadovoljna tim gumama.
E! Mislim da mi je baš taj model guma na autu. Ima i onaj zaštitni prsten-obruč za bankinu... ono pojačanje.... kako se to zove uopšte... Ne bitno. Uglavnom, sve je tako kako je Lala napisao! Koliko rupa sam već pokupio sa njima i ništa (puj,puj). Za te novce, dobre!Lassa Multiways 2, fenomenalna guma. Imam ih na X3, izuzetno tiha, udobna, odlicna po kisi.