Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):peto1 je napisao(la):Prođu tehnički pregled i bez odlaska do servisa
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/202529/Prodju-tehnicki-pregled-i-bez-odlaska-do-servisa
Jos u decembru sam rekao da nama treba nova vlast,novi kerovi,a ne novi zakon,stari je super.
Ako je neko nekad uzeo u ruke pravilnik da procita sta sve auto mora proci na tehnickom,pa tu ima posla pregleda bar 30min da se sve pregleda i izmeri,ali to niko ne jeb* 2%.
Inace ovih dana vozim renoa 5,odlican je mislim ista cena juga a za juga je majka,tisi,bolje ubrzava a manje trosi.![]()
I golf trimica967 je napisao(la):od pre neki dan kad nisam u traktoru vozim golf 5
![]()
Kolko sam ja primetio na trojci nisu sakrivene table a na petici su sakrivene , pozadina je ista ali mozda ti je neki rodjak il komsija dosao u dvoriste pa si uslikao njegov auto i sakrio tablice da ih ne pozna. Neznam za sta bi ti trebalo dva automobila samo da placas drzavi za registraciju i poreze . Ako golfa trojku vozis cesto a ovaj ti sluzi da ga cuvas ili da se pravis vazan onda imas neki problem .Dr.Gruja je napisao(la):I golf trimica967 je napisao(la):od pre neki dan kad nisam u traktoru vozim golf 5
![]()
![]()
o boze....zasto uvek proradi srpska zavist?DULEmajstor je napisao(la):pozadina je ista ali mozda ti je neki rodjak il komsija dosao u dvoriste pa si uslikao njegov auto i sakrio tablice da ih ne pozna. Neznam za sta bi ti trebalo dva automobila samo da placas drzavi za registraciju i poreze . Ako golfa trojku vozis cesto a ovaj ti sluzi da ga cuvas ili da se pravis vazan onda imas neki problem .