jbrtka
Član
Ne kazem da je u tom 300renov motor,vec u 200tki..i ti se najvise kod nas u srbiji prodaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala ti što me prosvetljavaš, sad mi je jasno zašto je novi merc tako dobar auto..
Takodje, verovatno je u njemu bio 1,9 reno, a pozadi mu stoji E300.
Ај не лупајте ко максими по дивизији....у 213ци је ОМ 654 дизел мотор, који је настао из претходних дизелаша ЦДИ а смањењем радне запремина ан испод 2Л....Реноови мотори се уграђују у А и Б класу, а не у Ц и Е...
Raspitaj se malo bolje.ne radi se o A ili B.vec o Eklasi sa 1,9motorom,renaultove proizvodnje.
To sto tebi najvise odgovara ne znaci da je najkvalitetniji. I ja sam misljenja da je 123 zakon sto se tice kvaliteta. Nisu dzaba taksisti u nemackoj strajkovali kad su presli u nove 124-ke.
Ovaj moj drug sto ima 124 od skoro vozi i A4 1.9 TDI 2002 i kaze ide audi dobro ali nije to to. Kaze udobniji mi mercedes.
Ово није тачно, да је тај мотор реноов....ОМ 654 нема никакве везе са мотором од 1,5л који се уграђује у А класу и који јесте реноово. Од следеће године ОМ 608 ће га заменити, који је настао из ОМ 654, а који је настао даљим развојем ОМ 651 мотора...
Niko nije pominjao 1,5,vec 1,9.i to renoov u E klasi w213 sad sam pricao sa majstorom koji mi odrzava auto,a koji vec godinama radi kod Traške u B Petrovcu,
@ACA 74 ,da pasata poredis sa 190 pa i da prodje,ali gde da ga poredis sa 123..