jbrtka
Član
Ima Aco i 124 nivelung nazad.
Nivelirung imaju T modeli-karavani,i neki AMG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima Aco i 124 nivelung nazad.
Kod mene je bio 74 god, disk kocnice na sva cetiri tocka, 2.2, lenj, spor, udoban.Kad spomenu kocnice, moj komsija je imao 115 200 dizel i imao je diskove i pozadi. Bio je '75. godiste, a kaze da mu je tako fabricki. On mu jos ubacio sedista od nekog citroena sa elektro podesavanjem u svim pravcima. Udobnost samo takva.
Kod mene je bio 74 god, disk kocnice na sva cetiri tocka, 2.2, lenj, spor, udoban.
Dao sam ga na odpad pre 6-7god, zao mi samo motor sto nisam izvadio, bio je kao zvezda.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
To je FIAT 125 S 1600cc DOHC 100kspa i fiat ,neznam model ali isti kao poljski pezejac mada je ovaj original fiat iz 1967 je imao pozadi diskove i motor sa 2 bregaste do nedavno je stajao bez tockova i poklopca bragaste kod drugara...kaze da je nenormalno isao.....
Kako je mekan rad taj motor imao, to je neverovatno... mk2 1.6 dizel radi kao prekupac u poredjenju, u stvari to i nije za poredjenje... a tek menjac kako je bio precizan, uhhh, trenutno imam dva vagena, vagen to u zivotu nece napraviti.Deks, to i jeste najcudnija stvar. Ovaj je bio udaran pa je radjen, ali ne vrhunski tako da je bilo primetno. Posle toga istrulio pa ga komsija sam radio. Motor mu radjen par puta i opet je poceo bio da popusta. Za takvo stanje je uzeo 500 evra pre 2 godine.
onaj koji kupuje peticu,ima i za registraciju da izvoji oko 70.000 din Oćeš da se pokazes u selu onda platis u supu to ko covekA po volji Boga Hrista neka bude dizel 300.Da radi samo za registraciju.
Moj deda je imao 124-ku 230E 89 godište ručni menjač 4 brzine, ono je išlo kao nevreme. Ostala mi je u pamćenju zelena 123 240D koju je vozio ćale, malo tromija ali udobna za sve pare. Jedini problem koji je imala 123 kada je mnogo hladno uvek se stegne nafta u filteru iako je dodavan aditiv u dizel.za 124 200d motor i nije nesto...uzmi e 230 16v ili 260 ili neki AMG...pa kazi kako pretice...ni jugo 45 skoro nece da krene sa mesta,a 65,je vec druga prica...