kole
Član
Ima. E200 i C200 imaju 1.6 dci motor 136 KS.Jel imas 1.5 i 1.6 u E klasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima. E200 i C200 imaju 1.6 dci motor 136 KS.Jel imas 1.5 i 1.6 u E klasi?
Imam ja, nije los auto, motori su perfektni, udoban auto bas bas, a mane po meni ne ide nista posebno nije startna, mislim da je kriv menjac jer su brzine predugacke..
Ima. E200 i C200 imaju 1.6 dci motor 136 KS.
@milovan vrsac-znas li napamet oznaku motora na tvom passatu?
Jel imas 1.5 i 1.6 u E klasi?
Ne znam. Koja oznaka ti treba? Znam da je 1.9 tdi 96kw 2003god.
Mislim da imaju vise oznaka motora a isto imaju 130hp...ja imam 1.9 tdi 96kw AWX pa reko da nemas mozda ti isti.
Sameova c klasa je bas lep auto..
Mercedes je c,e,i s klasa..ostalo su konfekcijski brojevi,ine treba ni da imaju male i jeftine motore,ko hoce mali i jeftiniji auto za to postoje druge marke..
I G klasa. Slazem se u potpunosti. Ovi mali su tu kako bi privukli kupce u klasi gradskih automobila. Isto tako je i u suv segmentu gde bukvalno svi brendovi imaju svog predstanika.Sameova c klasa je bas lep auto..
Mercedes je c,e,i s klasa..ostalo su konfekcijski brojevi,ine treba ni da imaju male i jeftine motore,ko hoce mali i jeftiniji auto za to postoje druge marke..