Kada niste u traktoru, vozite

Evo ga 2.0 i lijepo pise allrad sto znaci pogon na sva cetri
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/mitsubishi-outlander-intense-2-0-di-d-176803947/

- - - - - - - - - -

nf051w.jpg

1.9 tdi trenutno stanje 310000km
passat 6 karavan2.0 tdi
skoda fabia karavan 1.9 sdi
ali golfu nema premca

I ja razmisljam uskoro da se ponovim. Zapala mi za oko lagunaIII, ako nadjem verziju od 150ks. Vidim da ima vlasnika istog modela pa me zanima kako ste zadovoljni sa njom. Koliko bi kostala zamena tog famoznog plivajuceg. Kakvu potrosnju mogu da ocekujem po manjem gradu?

Corsa B 1.7 dizel,isuzu motor se gasi na leru. Znaci ako odstoji nekoliko sata i nakon toga ga upalim auto se ugasi ako mu odmah ne dam gas,i cim pustim gas auto pocne grozno da radi i ugasi se. I tako zeza 10-ak minuta i onda radi normalno. Sta bi moglo da bude? Ceo sistem za gorivo je ociscen pre nekoliko dana.(rezervoar,creva,zamenjen filter.)
Resen problem. Izgleda da je ipak nepovratni ventil bio los. :osmeh:Ispustao po malo naftu.

Onda je glavni kvar u bos pumpi da znas jer nepovratni ventili sluze upravo zbog toga da se eliminise nekako jeftinije taj kvar. Mozda ce moci i duze raditi tako a mozda i krace vreme ali vreme ce reci. Normalan rad je bez toga

Da,znam da je kvar u pumpi. Ja sam taj ventil stavio pre 3-4 godine i radio je do letos bez problema. Sad je stavljen drugi pa cu videti koliko ce da sluzi.

Znate li gde se nalazi plocica sa brojem sasije i godistem na Tam 75t3 1984 god? Nece da mi registruju kamion jer ne mogu da nadju gde se nalazi plocica, a vec 4 godine sam ga registrovao bez problema na nove tablice.

Pitanje za vlasnike opel astri g dizel prvo oko termostata ostao mi je otvoren i hocu da ga zamenim koji mi preporucujete a drugo je oko grejaca posto sad ide zima kako da proverim u kakvom su stanju i koliko ima grejaca rec je o 2.0 dti 101 ks?

J..m mu sunce,provedem dva sata ispred kompa dok izguglam značenje lampice na instrument tabli,naime povremeno mi se upali,nikako da skontam koji bi mu.Ako sam dobro "izguglao" to bi trebalo da znači da imam vode u filteru goriva.Neka me neko ispravi ako grešim.A da,radi se o puntu jedinici 1.7td.

Ovo mi je radno vozilo u tom sam od ponedeljka do petka
2lvcnwk.jpg

fxaqmx.jpg

a ovo crno mi je od gazde to mu dodje kao ceif napravi tri do cetri hiljade kilometara za godinu
sc8gvr.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Vozio sam drugarev, preko, 1.4 turbo benz. Njegov je u fulu, kozna sedista I ostale perverzije. Auto je super, centralna konzola je prilicno siroka pa nema mnogo mesta za noge, meni je to licno smetalo. Kupljen nov i koliko znam za 5 godina samo redovni servisi. Potrosnja kod ovog motora oko 8l. Ovo se odnosi na Chevrolet cruze.

@landini volvo je kraj 2012 ili pocetak 2013 god jos malo pa u januaru se mijenja...

@AcaFaca ako mislis na corvettu ta ima motor 0d 550ks i treba joj 20l benzina tako nam je rekao sef i to da se neludira sa njom

Imam jedno pitanje oko turbine,meni se na astri turbina ukljucuje na 2500 obrtaja e sad da li moze da se namesti na primer da se turbina ukljucuje malo ranije npr 2000 obrtaja?

Nazad
Vrh