Kada niste u traktoru, vozite

Nemoj da mi verujes jer nisam bas strucan za dizelase, ali trebalo bi da moze da se regulise preko vakuum ventila turbine. Ona je zapravo uvek ukljucena samo sto bi na oko 2000 obrtaja trebala bas da puni.

Pozdrav narode.Dugo me nije bilo :D Na kraju sam se odlučio da kupim "pežoa". U pitanju je 306 iz 2000. Godine 1.6 benz. Bio je jeftin ali ima ulaganja da bude full. Da li je ko od članova foruma imao iskustva sa sekvent gasom i ovim motorom?
1ebe21c86cb54af129c5c4ac48815430.jpg

To je motor VW-AUDI 2.0TDI PDmotor,140ks potrošnja ispod 7.5l/100km,s tim da na rezervoar radi možda i satipo u mestu,ja nevozim hladan auto,iako mi auta stoje u garaži koja se greje

Dobri provereni hdi motori ali meni Xsara ružnjikav auto... onaj položaj ručice menjača nit sebi nit svom...

Ja sam pre godinu dana kupio C4 2011 godište 92 ks 1,6 hdi euro 5 motor.Zadovoljan u svemu ali...imam zajebanciju da ne znem kako da je rešim.U pitanju je čuveno FAP filter kojeg sam tri puta kod majstora čistio i nema rešenja.Vozim kratke relacije,naš dizel loš,ne stignem za 8 minuta,koliko imam od kuće do posla i natrag,da se regeneriše i sagori čestice i sad sam u brizi,šta dalje.Neki su išli na njegovo izbacivanje ali je caka što treba i kompjuter da se menja jer dobija neke povratne signale sa filtera pa hoće da strade sve ostalo...

Auto za pohvalu i za preporuku,prešao kod mene preko 200.000 km za 6god,osim redovnog održavanja,menjana pumpa goriva kad je došao,set kvačila - došao sa neispravnim kvačilom,zadnje pakne,cilindri,doboši i sajle ručne,dizne pre 2godine i menjana pumpa goriva mesec dana pre nego što će se prodati,to je sve od vanrednih stvari bilo za staž kod mene

- - - - - - - - - -

Ja sam pre godinu dana kupio C4 2011 godište 92 ks 1,6 hdi euro 5 motor.Zadovoljan u svemu ali...imam zajebanciju da ne znem kako da je rešim.U pitanju je čuveno FAP filter kojeg sam tri puta kod majstora čistio i nema rešenja.Vozim kratke relacije,naš dizel loš,ne stignem za 8 minuta,koliko imam od kuće do posla i natrag,da se regeneriše i sagori čestice i sad sam u brizi,šta dalje.Neki su išli na njegovo izbacivanje ali je caka što treba i kompjuter da se menja jer dobija neke povratne signale sa filtera pa hoće da strade sve ostalo...
Doteraš ti to u moj kraj i sredi to majstor za vjek vjekova

Nazad
Vrh