AcA OPEL
Član
Nemoj da mi verujes jer nisam bas strucan za dizelase, ali trebalo bi da moze da se regulise preko vakuum ventila turbine. Ona je zapravo uvek ukljucena samo sto bi na oko 2000 obrtaja trebala bas da puni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je preso do sad?
Doteraš ti to u moj kraj i sredi to majstor za vjek vjekovaJa sam pre godinu dana kupio C4 2011 godište 92 ks 1,6 hdi euro 5 motor.Zadovoljan u svemu ali...imam zajebanciju da ne znem kako da je rešim.U pitanju je čuveno FAP filter kojeg sam tri puta kod majstora čistio i nema rešenja.Vozim kratke relacije,naš dizel loš,ne stignem za 8 minuta,koliko imam od kuće do posla i natrag,da se regeneriše i sagori čestice i sad sam u brizi,šta dalje.Neki su išli na njegovo izbacivanje ali je caka što treba i kompjuter da se menja jer dobija neke povratne signale sa filtera pa hoće da strade sve ostalo...