Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kombajner je napisao(la):koju sirinu hedera imas na tvome malo mi se nesto cini ?? JD je CAR opasan stroj!! i nije spor samo da dodam!
[/quot
Moj je 3 metra, na merkuru 2.8, a na 975 3.6 metara
sviki je napisao(la):Kod mene su skidali zito uporedo JD 1450cws i Claas Dominator 130, sirina kose gotovo identicna!
JD je imao veci ucinak 30%, a potorsnju je imao gotovo u gram istu kao Class... Po recima vlasnika,
posto su oba od istog coveka, Class eventualno ima prednost u kukuruzu, dok ga JD sije u svemu
ostalom... Meni licno, je JD daleko ispred Claas-a, s obzirom da sam probao oba kombajna, znaci
od izgleda do ucinka sve je na strani Jony-ja, ali svako ima svoje favorite, ja samo znam sta sam
video i meni je to dosta da JD, bude moj prvi izbor kad budem skupio dovoljno kesa za nov kombajn,
a do tad ce mi i Fahr lepo sluziti...
sviki je napisao(la):Kod mene su skidali zito uporedo JD 1450cws i Claas Dominator 130, sirina kose gotovo identicna!
JD je imao veci ucinak 30%..