Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo nije bilo jeftino kostao ga je 28000e, mozda je to za tebe malo.i nije kupljen u srbiji vec direktno u nemackoj od vlasnika.E kad Dragan prica da nista dobro , za jeftine pare ne moze da se nadje. Vecina na ovom forumu mi ne veruje. I vecina prica malo ofarbas te zrdjale masine i posle su kao nove. Moze , al kad bi se lagali.
Zao mi je coveka sto mu se desila nesreca . Nebi zeleo tako nesto nikome. Uglavnom svi trgovci kupuju ono sto je najjeftinije , a pogotovu ovi padobranci koji upadaju u tudju zemlju , i onda daj sta das , jer niti poznaju jezik , niti ostale stvari. Samo da se zaradi neka para , na teret seljaka iz Srbije.
Traktoristi iz bivse seoske zadruge/imanja,su pricali,kako ti 8330,cim "namirisu" blato,oni se zaglavljuju!
sta mislis sta bi drugo moglo da zablokira?E nje se nisam sjetio! Šteta što nam nije dao još informacija i toj havariji ali ovako gledano mi ne djeluje moguće da motor tek tako odjednom zariba. Sasvim je moguće da je nešto drugo zablokiralo motor.