John Deere

mi smo bili veoma zagrejani za ovakvog dok je Restrade davao bez kamate na cirku 5 godina, i na kraju uzeli yto.
2ntuvo.jpg
I mi kada smo kupovali traktor pre 3 god bio je 5090r al skup i uzeli 5725 i jako sam zadovoljan, mana male gume i al mogu da se stave vece i npr nebi mogao da nosi obrtac 3+1 samo 2+1 jer mu je malo slaba hidraulika al udoban i brz u radu.:ppozdrav:

Istina je da su ovi JD traktori dobri (mislim serije 6030,7030,8030) al ovi manji (5xxx) opšta katastrofa sa hidraulikom snaga motora je tu al šta vredi ako on može samo da trasportuje po meni rus i kinez imaju mnog bolji hidraulik nego ovi 5xxx strašno

Pa ovaj moj jd nosi setvospremac od 3 m (ocemo sada da uzmemo neki veci),nosi ravnjac 3 brade kvererlad i sta ces vise mozda nebi mogao neki obrtac 3+1 al 2+1 bi mogao,a ti 5100m i 5100r imaju dobru hidrauliku dizu oko 3500kg ovaj moj 2060kg zato sto nema spoljne cilindre samo unutra ima 1 a moze da se doplati.:ppozdrav:

paorpaor

Ko kaže da hoću znat kako se pere. Ja sam svojim pranjem zadovoljan.

Cuj, poznajete. Vise su ove godine potosili sampona nego goriva. Jadan Dugmic sve je nokte izgubio koliko trljaja, ali zato masine kao u salonu.

R serija je vrh ponude i kao takva je i najskuplja. M serija je ispod R i jeftinija od R a E serija cist Indijac i najjeftiniji.Mislim na 5 seriju traktora .5725 je meksikanac starije tehnologije. Ja da imam para uzeo bi jednog indijca od 55 ili 65 ks. JD je JD . Mada je 5070M ipak nemac ali mi toliko jak traktor i ne treba.

Ohoo, to je bas povelika masina, 190 konja! Prema konedata, nazad mu idu 20.8R42" gume, koliko li to košta?! Kod tebe će nešto ovako da se vozi sigurno :)

Mali off ali kažu vlasnici ovog pluga da je fabrika baš njega namenila za taj John Deere 4755.

xf2ubs.jpg

Nazad
Vrh