cicimoric
Član
5R je skuplji nekih 30% i mislim da vredi dati za toliko vise pa da bude sklopljen od strane Hansa a ne tamo nekog ćinćin-a, a velika je razlika i u opremi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deni je napisao(la):nekoliko stranica unazad pisano da M serija pravi u nemačkoj, ovde čitam "made in china", motor proizveden u francuskoj izgleda da JD M serija traktor "svih nacija"
..... zna neko?nikola94 je napisao(la):zna neko gde ima da se kupe felne ili komplet gume polovne za jd 6920 zadnje ili zadnje i prednje?
Nidzo, kad stize Dzonika?nikola94 je napisao(la):ja sam uplatio takav 62.oooe + PDV.... ....vrati 1 stranu nazad i pise ti sve
Lala iz Banata je napisao(la):Nidzo, kad stize Dzonika?nikola94 je napisao(la):ja sam uplatio takav 62.oooe + PDV.... ....vrati 1 stranu nazad i pise ti sve
....danas sam bas zvao i rekli naj kasnije do 20 a naj ranije 10 aprila....a za tog polovnog se raspitujem zato sto bih odlicno zamenu rusa....Lala iz Banata je napisao(la):Nidzo, kad stize Dzonika?nikola94 je napisao(la):ja sam uplatio takav 62.oooe + PDV.... ....vrati 1 stranu nazad i pise ti sve
diklofen je napisao(la):Ja sam zvao taj oglas tog dana kada je izašao ali nisam hteo da Vam kvarim doživljaj kupovine