miroslav k
Član
ja sam to odgavarao clanu soyacorn-u, nije JD nego YTObojcetic je napisao(la):10000eu sa sve PDV za 55ks John Deere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam to odgavarao clanu soyacorn-u, nije JD nego YTObojcetic je napisao(la):10000eu sa sve PDV za 55ks John Deere
kao misliš od zemlje do zemlje u papirima piše 44.1 kw t.j 60ks dal od države do državeSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Ovaj JD je stariji model , cista mehanika , snaga motora mu se razlikuje od zemlje do zemlje negde 5003 ima 45 , negde 60 ks
izlazi 22000 eura minus 7500 subvencije znači mene košta 14500 eurića malo mu je cijena pretjerana radi jaki subvencija pa dileri love na tomeSoyacorn je napisao(la):Prnjavor3 i mene interesuje cijena jer planiram kupiti neki od 60 ks.
gledo sam ,šta znači ovo PTOSumadinac-Gruzanin je napisao(la):prnjavor3 evo ti pogledaj http://www.deere.com/en_AU/equipment/ag/tractors/utility/5003_series/engine.html
ovo vazi za australiju , kod nas res trejd prodaje 5403 koji ima 65 KS a traktor iste oznake u australiji ima 75 KS . Pogledaj na sajtu imas tabelu pa vidi.
Post je spojen: [time]недеља, 27. фебруар 2011. 06:30:35 CST[/time]_________________________________________________
A ova serija sto je kupio prnjavor se vise ne proizvodi zamenila je serija 5E 5055E 55 KS 5065E 65kS i 5075E 75 KS koja se proizvodi u Indiji.Jedino serije 5M, 5R se proizvode u Nemackoj takav sam odgovor dobio od res trejda, 5G serija se proizvodi u Italiji ( Agritalia) .
u papirima piše 44.1kw u onoj tabeli 64 to je vjerovatno turbo i ovaj PTO 55ks a od 60 ks nema da nisu ovi biseri u ljubuškom mjerili snagu na kardanuSumadinac-Gruzanin je napisao(la):prnjavor3 evo ti pogledaj http://www.deere.com/en_AU/equipment/ag/tractors/utility/5003_series/engine.html
ovo vazi za australiju , kod nas res trejd prodaje 5403 koji ima 65 KS a traktor iste oznake u australiji ima 75 KS . Pogledaj na sajtu imas tabelu pa vidi.
Post je spojen: [time]недеља, 27. фебруар 2011. 06:30:35 CST[/time]_________________________________________________
A ova serija sto je kupio prnjavor se vise ne proizvodi zamenila je serija 5E 5055E 55 KS 5065E 65kS i 5075E 75 KS koja se proizvodi u Indiji.Jedino serije 5M, 5R se proizvode u Nemackoj takav sam odgovor dobio od res trejda, 5G serija se proizvodi u Italiji ( Agritalia) .
nebi trebo imati problema bolje je kad se zaoravaju žetveni ostaci posebno iza berača ne nabijaduki78 je napisao(la):to je imt 757 il ako se ne varam klirens mu je oko 73cm da nije malo visoko?