cicimoric
Član
Verujem da je tako na svim zapadnim traktorima. Kod mene na NH se prilikom kocenja automatski ukljucuje prednja vuca da bi kocenje bilo efikasnije kada se koci pri brzini vecoj od 8 km/h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam pitanje za tebe u selu ima 5403 fin je nema šta ali nepoznam baš vlasnika pa nisam nikad pito, gdje je tebi rezervar od goriva jedan mi je reko da se gorivo toći u kabini što mi je malo ćudnoduki78 je napisao(la):jel zna neko jel jd 5403 ima prednje kocnice jel mi se ucinilo kad sam cistio sneg da koce prednji tockovi....
nisi pogresio ako ne planiras povecavati povrsine, daj postavi slike traktora, i reci sta ima od opremeprnjavor3 je napisao(la):dan ljudi naručio samJD 5303 60ks obrađujem 20 hektara zemlje,a imam i dajca 4506 za site poslove. Sa JD sam mislio oranje plug IMT 2*35 i spremanje sjetvi spremač 2.20 dali sam pogriješio u odabiru od tih 20 ha. je 10 oranice pozdrav
imas u agrovojvodini od 45ks i kod AGROTASE od 55ks, mislim da je nesto jace od 10000eu sa PDV-om za 55ksSoyacorn je napisao(la):Prnjavor3 i mene interesuje cijena jer planiram kupiti neki od 60 ks.