Bubu
Član
Jedan 4755 iz zadruge u komsiluku otisao za nekih 10000 evra...ispravan sa nekim falicnim sitnicama.....ako se ne varam '91. godiste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je od tvog poznanika koji je tipican John Deere fan onda je stvarno tako..........paorpaor je napisao(la):Ima jedan na prodaju kod "mene" u fenomenalnom stanju. Kupis , sipas i ne mislis jedno 10000 rs.
Traktor trenutno ima oko 5500 rs.

). Samo primera radi, imamo u dvoristu traktor od 40 godina (Same), pre 15 godina mu je radjen menjac, otiso je lezaj na spojnickoj pa su menjali sve. Nije bila neka nenormalna cifra (ocigledno) kad su odmah pomenjali sve. Bas sam pitao tatu za ovo da nekazete da lupetam, i od tad sto je na njemu originalno nije dirano. Zeza motor IMR Rakovica, volan (orbitrol od zmaja 162). Tako da mislim da je dosta neosnovano pricati "videces ti kad ti se pokvari... presesce tebi tvoj (JD, FENDT, ...)" Izvinjavam se clanu mtz82, ovo nije namenjeno vama, vec uopste. Izvinjavam se na ovakvom postu ali... 
O ovome pricam!cicimoric je napisao(la):E sad postoji tu jedno veliko ALI.......traktor je bio 75 godiste i majstor koji je menjao dizne je rekao da su u menju jos najverovatnije bile fabricke jer nije bilo tragova da su dizne ikada vadjene ( fabricka farba se videla na diznama ). Hocu da kazem da su delovi jako skupi ali su kvalitetni i traju.
za JD a a rusa mozes i sam popravljati i sipati loziku a u JD kakva nam je nafta dizne ima da mu stradaju na 1000 rs,naravno ja bi voleo da imam JD i to 6330 ali tesko ,realnost je rus 952 ili 1025 ali to je samo moje razmisljanje.