S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Nemam nijednu sliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Igor578 je napisao(la):Pozdrav dali neko moze da mi kaze neke mane i vrline traktora jd 4440?
Znam da ima 160 ks i ništa više! Hvala u napred!?
E ovo za naftu nije tacno , kad bi je voleli nebije tako gutali nego polako kap po kap , a on posle 1 vremena rada moras stati i ugasiti traktor jer se destabilizuje od centrifugalnih sila iz rezervaracicimoric je napisao(la):Igor578 je napisao(la):Pozdrav dali neko moze da mi kaze neke mane i vrline traktora jd 4440?
Znam da ima 160 ks i ništa više! Hvala u napred!?
kao sto je vec receno mana mu je prednja vuca. Cesto crkava ta njegova prednja vuca na ulje a i kada je ispravna nikad ne moze da povuce kao kardanska prednja vuca. Inace 4440 ima 155 ks. Menjac je takozvani quad range 4 x 4 brzine i 6 unazad ( postoji jos jedna vrsta menjaca ali je vecina sa quad range-om ). Neke brzine se menjaju bez kvacila. Hidraulika je veoma dobra i jaka, traktor je mnogo pokretljiv za svoju velicinu i mnooooogo voli naftu
Baća,jesi li sam to zamenioMatić je napisao(la):Nije skupa,stare zalihe.
Svaka čast tebi i ćalu,nemoraš minimizarati vaš rad,znam ja dobro kako to zna da zaj***vaMatić je napisao(la):Naravno čika Boro,sve sami održavamo i popravljamo otac i ja.Inače nije uopšte komplikovano zameniti osovinu veći je problem izvaditi stara pakovanja i ubaciti nova ali napravili smo neki alat i uradilo se uspešno i što je najvažnije više ne curi ulje.
Jeli to traktor iz Tovariseva?panonstib je napisao(la):Evo jednog JD 2450 koji je dosta vremešan, ali izgleda kao da je juče izašao iz prodavnice.