zzivica
Član
da je taj motor bio na kamionu presao bi vise od 1000000 km a to je normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa morao bih zvati gosn Popovog da vas uputi u voznjupanonstib je napisao(la):@Matić
Ja sam samo dopunio Vaš post i znam da posedujete dokumentaciju zato sam se uključio.
@paorpaor
'Oš voditi i mene da malo probam te aždaje.
E ovako nesto jos nisam video ne zato sto je JD u pitanju vec da se neka masina koja radi posteno(mnogo) odrzava tako da izgleda kao da nikad nije sa fabricke piste sisla , svaka cast i ovo obavezno treba videti , sta kazes paore....panonstib je napisao(la):@paorpaor
Da li je to ovaj traktor? Da li i ja mogu doći kod tebe?
Serija je 6030 a oznaka to jest model koji su blizu 120 ks su:nikola94 je napisao(la):koja oznaka jd ima oko 120 ks......serije 30
nikola imas dobri traktor, john deere je najbolja marka!!nikola94 je napisao(la):koja oznaka jd ima oko 120 ks......serije 30
Da nebude da sam ja ovo jedini rekao , slazem se sa ovom izjavom.....martinBoy je napisao(la):nikola imas dobri traktor, john deere je najbolja marka!!nikola94 je napisao(la):koja oznaka jd ima oko 120 ks......serije 30