John Deere

Tako je i trebalo pisati greška u brojevima.6320 i gledam da kupim a nema ih baš kod nas pa reko da vidim ima li šta specifično kod njih

Citam ove komentare i zaista se pitam da li smo mi nebeski narod?
Ko je izbacio tu mantru da JD trosi vise od ostalih ocito nikad u zivotu nije seo u JD.
Ja sam ih vozio nekoliko, od stare serije 50, pa 60, onda 00, 20 i M. Niti jedan nije nista manje niti ista vise trosio nego bilo koji drugi zapadni traktor. CR sistem ubrizgavanje je smanjio potrosnju, ali nista drasticno. Vise je doneo konfor u radu nego neku drasticnu prednost.
Pogotovo se zgrozavam tvrdnje da MTZ Belarus trosi manje od JD.
Naravno svako ima prava da ima svoje misljenje, ali sam ubedjen da 101% vlasnika MTZa bi koliko sutra zamenilo isti za JD samo kad bi bila bolja finansiska situacija, a kako kad MTZ trosi manje za ...% :osmeh:
Najjaci su mi ovi vlasnici zapadnih traktora koji ni ne znaju da imaju JD motore u svojim zapadnjacima, a tvrde kako isti trose manje nego JD. To je bas apsurd.
Ono sto mi se ne svidja kod JD je sto je neopravdano skup i od ondasnjeg odnosa cena/kvalitet je otisao samo na cena.
Vlasnici 30 serije su vlasnici sigurno najboljeg sto je ikada izaslo iz JD fabrike. Sve setice, a pogotovo sedmice. O osmicama necu ni da pricam. Ko je jednom seo u 8 seriju taj je tesko "isteran" iz nje ;)
Naravno mnogi ce se sad usprotiviti mom misljenju sto je takodje u redu, jer ponavljam svako ima pravo na svoje i to treba postovati :)

У фирми се сипа и сваки трактор има књижицу одржавања и точења горива. Ови су сабили већ 30 000 сати и зна се сваки литар. Не користе без везе белорусе за транспорт већ сам писао.
И није комон рејл мотор.

Nazad
Vrh