Mušovac
Član
Po vasem pisanju izgleda da cu i ja morati preventivno da je zamenim.Kada sam ga kupio uradjen je veliki servis ali pumpa nije dirana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ne bih ni pogledao ni za 20k eura ,jer sigurno nema tih 8k sati nego bar 18k,to je staro mnogo.Plus bicikli gume na njemu,za povrsinske radove bi trebao nabaviti duple tockove,jos dodatni trosak par hiljada eura na to.
problem svih tih je godina,ipak živimo u 2023Nemoj tako.....3650 je vrh vrhova i vrijedi svake pare.....pogotovo ako ima 8500 sati......kuditi takav traktor je doslovno grijeh.....i bolji od novijih, te trajniji......sve mehanicko i lako dostupno,a djelova ima koliko hoces, jos pogotovo ako ima klimu.....
Netko je napisao ursus, zetor ili 1221......ovaj 3650 pojede ih svu trojicu zajedno, vjeruj mi.....
Rajku za 15000e necu ni komentirati......taj traktor d je u neznam kakvom stanju nevrijedi ni 5000e.....
problem svih tih je godina,ipak živimo u 2023
hvaliti traktor koji je star više od 30god nema baš smisla...