DraleTD
Član
Каже да га је коштало 40000 стерлинга. У преводу преко 50000 евра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf, veruj mi da bi ja isto ovako, al je ovo preskupo. Ovo rade ljudi koji imaju sve pa mogu sebi da priuste.Sa onim delovima gde je logo jelenko meni deluje da je 20 000 malo. Pa gume teško da su manje od 3000 evra. A koliko vidim sve 4 su nove, BKT, ali nove. Plus novi klipovi obrada motora, ali nije bitno, urađen je extra.
Od ovih je izgleda paopaor učio posao remonta .
Ne fali mu ništa. Naprotiv, kanda je imao i viška nekih 50.000...Njemu nešto fali...
Каже да га продаје за 40 000 фунти, плус пдв. И да ће изаћи у новинама ускоро. И да га је коштала рестаурација око 30 000 фунти.Каже да га је коштало 40000 стерлинга. У преводу преко 50000 евра.
Mi smo radili 8160 kompletan remont.bio je u komadima.oko 10 000 bese sve.a spolja je isti kao i kada je kupljen,nista spekularno-u prvoj boji.Каже да га продаје за 40 000 фунти, плус пдв. И да ће изаћи у новинама ускоро. И да га је коштала рестаурација око 30 000 фунти.
Mislim da sam negdje procitao da vani sad dosta sreduju te stare traktore, pa ih koriste za teze poslove,jer novi su dosta skupi i preskupi popravci pogotovo ovi sa adblue.....i da je cifra oko 20 000e da se sredi takav 3650......i on uz normalno odrzavanje radi 20 do 25000 radnih sati.....e sad kod nas se nađu za 10 do 12000€ i plus 20 000 za komplet remont......i imas novi traktor od 118ks za oko 30 000€......sto je puno bolja opcija od bilokakvog novog turcina,kineza,indijca i ostalih skalamerija......neka nitko nezamjeriTakva restauracija sigurno nije bila ispod bar 20 000 eura ...