diesel d-60
Član
7 ica za prevoz… vidi se ko dobija naftu, a ko je placa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sumnjam da netko 20 t prikolicu vuće sa 80 ks, ili kod kod nas Branter 24 tone, ima i dvije zdk1800 u kompletu i tako... Ne znam sa čime vuku kod vas takve prikolice...7 ica za prevoz… vidi se ko dobija naftu, a ko je placa
Kod nas to voze samo tajkuniPa sumnjam da netko 20 t prikolicu vuće sa 80 ks, ili kod kod nas Branter 24 tone, ima i dvije zdk1800 u kompletu i tako... Ne znam sa čime vuku kod vas takve prikolice...
Pametnije ipakIma u selu pored takva sedmica, cepaju je u prevoz sve u šesnaest a vidim da su sada kupili Armu pa sa njom sada vuku.
Ja bi rekao i dosta više.Takva restauracija sigurno nije bila ispod bar 20 000 eura ...
Sa onim delovima gde je logo jelenko meni deluje da je 20 000 malo. Pa gume teško da su manje od 3000 evra. A koliko vidim sve 4 su nove, BKT, ali nove. Plus novi klipovi obrada motora, ali nije bitno, urađen je extra.Ne mora da znači.