John Deere

6100m ima takav mjenjač, dok 155m ima 20/20 i ne vraca brzine npr kad ide iz C grupe u D ne vrati onako da glatko prebaci pa moram smanjivat
Jel 6130r ima prednje i zadnje glavcine jednake, trebao bi kupiti za svog neke

6100m ima takav mjenjač, dok 155m ima 20/20 i ne vraca brzine npr kad ide iz C grupe u D ne vrati onako da glatko prebaci pa moram smanjivat
Jel 6130r ima prednje i zadnje glavcine jednake, trebao bi kupiti za svog neke

Čudi me to za 155 da ne vraća, pa 66 usklađuje brzine fino.

Da prednja i zadnja su mu 220mm, 110r i 120r imaju zadnji kraj slabiji pa je kod njih 150mm..
Uski set točkova kod nas nemoj ni gledat, skuplji su meni bili cca 1500e (možda su sada nešto naši spustili cijene no sumnjam) nego kod ovih di smo uzeli, pošaljem ti na pp kontak ako te zanima.

Da prednja i zadnja su mu 220mm, 110r i 120r imaju zadnji kraj slabiji pa je kod njih 150mm..
Uski set točkova kod nas nemoj ni gledat, skuplji su meni bili cca 1500e (možda su sada nešto naši spustili cijene no sumnjam) nego kod ovih di smo uzeli, pošaljem ti na pp kontak ako te zanima.

Može pošalji na pp

Poslednja izmena:

Jel su tvoje 320/85 r 32 i 340/85 r46?

Opasan ovaj moj komša Emigrant, više i ne spominje IMT- IMR. Sad samo o JD, zavoleo jelenka, pa to ti je.::traktor1::

Što nisi komšo i mene poveo u taj Klenak kod mog imenjaka, da se i ja malo provozam u tim aždajama, pa da pričam posle pred dućanom kako sam vozio te JD. A možda bi dobili i neki popust, jel smo imenjaci ili nismo.:nono:

Nazad
Vrh