malaksalo
Član
Ja imam JD.I mogu reci da fantastican.Ali kada se nesto pokvari jako je skupo.A 577 moze da radi 30kj zemlje i da se vozac ne umori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam JD.I mogu reci da fantastican.Ali kada se nesto pokvari jako je skupo.A 577 moze da radi 30kj zemlje i da se vozac ne umori.[/QUOTE
A na drugim zapadnim traktorima nisu skupi dijelovi? Kad jednom kupis Jd nikad drugi traktor neces kupiti..
Bolje snimak kako pali na veliki minus,vidim da je to sad hitBranko, kad ce biti jos koja fotka od JD-a?
Jeste da je tema John Deere ali ispade da je traktor bez konkurencije sto nije tako.
Nemem taj moderan tel. a i slabo se razumem u tu tehnologiju.Tako da slika nece biti skoro.Kolega surdonja je snimao tanjiranje pa cu ga zamoliti da mete taj snimak.Branko, kad ce biti jos koja fotka od JD-a?
Mislim da nema potrebe polemisati o paljenu John Deere, ko i malo zna o JD zna sta je Jd motor. Zadnja stvar koja ode na Jd je motor.. Sad nije nesto hladno -10, zao mi sto nisam snimao kako pali na -25, na pola kljuca, a ima 14000 rs. U Petak najavljuju -20, sutra odo za Svabiju, ako se vratim dok bude dobar minus, snimacu...
Tako je i moj kolega pricao pa kupovao zetore, IMT i slicne. Imao je i deutz 120 ks ali dok nije u JD sjeo, nije ga hvalio. Neki njegov kolega sto ima preko 10JD traktora mu dao JD 105ks na koristenje, nek bude kod njega na probi pa ce vidjeti koliko kosta odrzavanje za JD... Nakon tjedan dana je covjeku platio traktor i evo vec godinama nema problema. Ne moze pozaliti sto prije nije kupio JD, kaze: "odmor za dusu i tjelo". JD 105ks je bolji radnik od deutza 120ks samo zbog puno bolje konstruiranog mjenjaca koji iskoristava i zadnju kap snage iz motora.
Inace kolega o kojem pricam radi izmedju 100 i 120 jutara zemlje, kako koje godine...
Deutz je jedino dobar motor,menjac je katastrofa ocas posla samelje nesto...JD je jedini koji snagu meri na tockovima zato i ide tako.