John Deere

Taj traktor je mnogo mocan za svoju snagu. Nema tu nekih posebnih problema jer je to relativno mlad traktor. Jedino je bitno da menjac nije auto power jer on u 20 seriji ima neki problem koji je kod 30ice resen, pa cak i kod 20ice u zadnje 2-3 godine proizvodnje. Ince popravka je oko 4000 supra + put.

Jedino, sto znam da je losa tacka na 6920,30 su nutevi na sunkama hidraulike.
,hoce ne retko da puknu.Nas strugar je sigurno radio bar 3,4 komada sa tim problemom. Ljudi valjda misle da jak klip moze i sve da podigne,a ono nutevi ne mogu bas to dobro da isprate. Inace ima jedan moj komsija 6920s nije prvi vlasnik mislim da ima oko 12000sati ,bilo je tu manjih kvaroba ali nista tipa menjac,motor.

Nada poslednja umire.

@ Galicije, Paorpaor
Nemam John deere traktor i ne treba mi remont takvog menjaca. Ali taj menjac u Srbiji proletos (ako me secanje dobro sluzi) nije mogao da se uradi, nije imao ko da ga uradi. Zvao je i Res Trade i jos dosta ljudi koji rade John deere. Jednostavno su ga svi uputili na Nemacku, on je odradio u Austriji.
A vas dvojica posto ste tako pameti i sve znate, napisite javno na forumu ko radi takve menjace, da znaju i ostali ljudi koji nekada budi imali kvarove na takvim menjacima.

Ja ne znam, ali znam ko zna. Ako nekom nekad bude trebalo nek se javi.
P.s.
Da Manjevicu, evo samo za tebe :ppozdrav:

A zasto je to takva tajna ? Stvarno ne kuzim, mislim jel nije cilj covjeku napraviti vise posla a ne da ljudi salju van da se radi ? Isto tako sam cuo da radi neko u Austriji ali nitko ne reče koja to firma u Austriji. Aj paorpaor ako je iz nekog razloga informacija nije za javnost posalji mi info na PP. Hvala

@Manjevic: daj napisi koja firma u Austriji to radi, ili posalji na PP.

@SteveO A cuj vjerovatno je tajna, ista stvar kada samja tebi na forumu postavio pitanje koliko zemlje radis ti si mi odgovorio da ne govoris u javnosti koliku mjesecnu plaću imaš, tako da to ti je bila izjava stolječa, lokacija profila ti je isto cudna samo eto, ti i ja se osobno ne znamo, nije uopče važno, ti prvi skrivas kojekakve gluposti po forumu samo ajde ...

Nazad
Vrh