IMT i ZMAJ
Član
Dali netko zna dali moze na JD 8100 da se ubaci neki manji motor npr. JD 140ks motor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se druže.Može jači do 200 ks mislim da bi mu preko toga bilo previše.cicimoric je napisao(la):ili jaci motor od 185 ks jer je 8100 najslabiji model iz 8x00 serije
Pa kada znaš koji motor ide na njega što pitaš bezvezeIMT i ZMAJ je napisao(la):nije sija nego vrat 185ks a 8100 ima 190 ks
bećar je napisao(la):. i to ovisi tko šta želi od traktora, da je pun elektronike ili jednostavan za upravljanje, kvaliteta materijala mislim da je JD daleko ispred
Jako krivo mislisIMT i ZMAJ je napisao(la):Fendt je puno jeftinije za odrzavanje a i jednostavniji za rukovanje bar ja tako mislim ima servis Fendov u BM
IMT i ZMAJ je napisao(la):Fendt je puno jeftinije za odrzavanje a i jednostavniji za rukovanje bar ja tako mislim ima servis Fendov u BM
hurli xa86 je napisao(la):Jako krivo mislis
FENDT ima u sebi najviše elektronike,pa sad računaj koji je to kvar kad ode elektronika