John Deere

ta serija koju sam naveo je teska serija, tezina je prilagodjena radovima za koje je taj traktor predvidjen.......

Kako John Deere traktor sa oznakom 5403 ima 74 KS za australijsko trziste , a za argentinsko traktor iste oznake ima 64 KS ? Koja je fora sa oznakama i snagom motora u pitanju ?

branko7 je napisao(la):
kupio sam JD 6920, za par dana idem po njega. Dali neko ima iskustva sa njim i kako se pokazao u radu?

jako dobar, kolega mi radi sa njim, i sa agrotronom 150,
jd daleko uglađeniji, jači, sve u svemu bolji.

hurli xa86 je napisao(la):
JD,nije NO1.i nikad neče biti....
MF,FENDT,VALTRA,su daleko bolji traktor od njega..
JD do sada nije razvio vario mjenjač na traktorima do 200ks,za veče neznam.dok jedan MF kojeg niko ne spominje več ima vario mjenjač..Dalje kaj se tiče težine MF je trži od svakog JD-a,potrošnju da ne spominjamo :ppozdrav:
Ako komu ovo nije dosta neka reče :D

jedino boldan .. i to ovisi tko šta želi od traktora, da je pun elektronike ili jednostavan za upravljanje, kvaliteta materijala mislim da je JD daleko ispred.

potrošnju nećemo spominjati jel bilo bi smiješno iznijeti podatak da case 95ks u nekim operacijama troši kao jd od 130ks ::namigivanje:: :cao:

JD3650 koji ima 20god ima kvalitetniju kabinu od novoga mf-a :p ::namigivanje::

hurli xa86 je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Ljudi sad se vec diskutuje o ukusima. Gde kja rucica stoji,kakva je boja unutrasnjosti i ostale individualno ukusne stvari.JD pa onda svi ostali po mom misljenju,i licnom iskustvu.
Več kad kupuješ,gleda se svaka sitnica :D

slažem se sa hurlijem. vec kada kupujem , hocu da to lici na nesto a ne na cirkus:D

::namigivanje:: ::namigivanje:: ::namigivanje::

a ozbiljno koja je gora sa modelima jd koji se prosizvde za razlicita trzista ?Primer 5403

Ja koliko sam upućen MF i FENDT imaju iste menjače, od istog proizvođača, sa sličnim oznakama "VARIO" i "VT"(vario transmision). Jedino JD ima svoj menjač i sve sve svoje. :cao:

Ne tvrdim da JD najbolji ali ima najjaču reklamu i najažurniju servisnu službu, što je jako bitno u korišćenju njihovih mašina. Šta vredi što je neko "NAJBOLJI" ako čekaš po 10 dana na popravku ili deo. :spavam:

Ovo sto sam ja video je na starijem traktoru.JD 4... iz 88god a ima oko 150 ks.

Kakvi su traktori serije 5020 konkretno 5620 ? I koja im je cena kod nas ,ako uopste mogu da se nadju novi ?Kakvi su sto se tice potrosnje , odrzavanja ?
9sa0ls.jpg

JD 5725 je traktor koji se sklapa u meksiku. Prilagođen je za naše tržište. Nema elektronike u sebi i ima običan menjač (sinhronizovan), jedino što ima klimu. Cena mu je negde od 30 do 35 hiljada €. Mislim da u principu nije loš traktor.

branko hvala na odgovoru ali meni taj 5725 mnogo veliki 85 konja a ovaj 5620 ima obe vuce mali radius okretanja a ima 72 konja poveliki ali o pet manje nego 85 sto je premnogo

Nazad
Vrh