gregorije83
Član
ta serija koju sam naveo je teska serija, tezina je prilagodjena radovima za koje je taj traktor predvidjen.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Primjer: JD 6630 a prednjim tegovima 5500kgpaorpaor je napisao(la):MF se hvali kako ima najlakse traktore u odredjenoj snazi. JD je jako.jako tezak.
branko7 je napisao(la):kupio sam JD 6920, za par dana idem po njega. Dali neko ima iskustva sa njim i kako se pokazao u radu?
hurli xa86 je napisao(la):JD,nije NO1.i nikad neče biti....
MF,FENDT,VALTRA,su daleko bolji traktor od njega..
JD do sada nije razvio vario mjenjač na traktorima do 200ks,za veče neznam.dok jedan MF kojeg niko ne spominje več ima vario mjenjač..Dalje kaj se tiče težine MF je trži od svakog JD-a,potrošnju da ne spominjamo
Ako komu ovo nije dosta neka reče
hurli xa86 je napisao(la):Več kad kupuješ,gleda se svaka sitnicapaorpaor je napisao(la):Ljudi sad se vec diskutuje o ukusima. Gde kja rucica stoji,kakva je boja unutrasnjosti i ostale individualno ukusne stvari.JD pa onda svi ostali po mom misljenju,i licnom iskustvu.
Cararokiraj je napisao(la):Nisam siguran ali sam video prednji most na djonija da je ZF.