JohnDeere1140
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 30 Avg 2009
- Poruka
- 8
ljudi nemojte traziti dlaku u jajetu...JD je SAVRSENSTVO..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JohnDeere1140 je napisao(la):ljudi nemojte traziti dlaku u jajetu...JD je SAVRSENSTVO..
kiraj je napisao(la):Da li neko zna koliko JD 4755 ima tacno konja?Ovde se pise 190 ,a na nekom Americkom sajtu citam 175-177 konja.
JohnDeere1140 je napisao(la):ne bih rekao da ima ista kvalitetnije i naprednije od JD-a...
cicimoric je napisao(la):JohnDeere1140 je napisao(la):ne bih rekao da ima ista kvalitetnije i naprednije od JD-a...
Kad vec tako tvrdis ajde navedi jedan primer sta to ima JD, a da nemaju konkurentski proizvodjaci !!!
cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
i šta bi sa njim kad imaš 30kj tebi za to treba ferga a ne fendt*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
cici potpisujem
FENDT je najbolji i najskuplji traktor na svetu i tu nema sta dase prica,i nijedan JD mu nije ni do kolena po kvalitetu i izdrzljivost a da nepricam o konforu!
zato je fendt i duplo skuplji od JD i konkurencije!!!
da imam 150 000 evra kupio bi 716 vario black edition
Potpisujem. Ajd, motori manje vise, ali John Deere nikada nece imati transmisiju kao jedan FENDT. Vario transmisija je savrsenstvo.cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
takode imam ovo misljenjeLala iz Banata je napisao(la):Potpisujem. Ajd, motori manje vise, ali John Deere nikada nece imati transmisiju kao jedan FENDT. Vario transmisija je savrsenstvo.cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "