JohnDeere1140
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 30 Avg 2009
- Poruka
- 8
ljudi nemojte traziti dlaku u jajetu...JD je SAVRSENSTVO.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JohnDeere1140 je napisao(la):ljudi nemojte traziti dlaku u jajetu...JD je SAVRSENSTVO..![]()
kiraj je napisao(la):Da li neko zna koliko JD 4755 ima tacno konja?Ovde se pise 190 ,a na nekom Americkom sajtu citam 175-177 konja.
JohnDeere1140 je napisao(la):ne bih rekao da ima ista kvalitetnije i naprednije od JD-a...![]()
cicimoric je napisao(la):JohnDeere1140 je napisao(la):ne bih rekao da ima ista kvalitetnije i naprednije od JD-a...![]()
Kad vec tako tvrdis ajde navedi jedan primer sta to ima JD, a da nemaju konkurentski proizvodjaci !!!
cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
i šta bi sa njim kad imaš 30kj tebi za to treba ferga a ne fendt*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
cici potpisujem
FENDT je najbolji i najskuplji traktor na svetu i tu nema sta dase prica,i nijedan JD mu nije ni do kolena po kvalitetu i izdrzljivost a da nepricam o konforu!
zato je fendt i duplo skuplji od JD i konkurencije!!!
da imam 150 000 evra kupio bi 716 vario black edition![]()
Potpisujem. Ajd, motori manje vise, ali John Deere nikada nece imati transmisiju kao jedan FENDT. Vario transmisija je savrsenstvo.cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "
takode imam ovo misljenjeLala iz Banata je napisao(la):Potpisujem. Ajd, motori manje vise, ali John Deere nikada nece imati transmisiju kao jedan FENDT. Vario transmisija je savrsenstvo.cicimoric je napisao(la):FENDT.....samo mi nemoj reci da FENDT nije No1......mrzi me da ulazim u raspravu u vezi necega sto je " tako daleko od nas "