Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni nisu normalni s tim cijenama, tko to može platit, brtva glave 500€ citam i ne vjerujem, na 6x20 znam da je serviser davno iz Nc prico, da je na njima hladnjak opet problem i da je bolje narucit novi od 30 serije vec trazit za 20, ti traktori mi se sviđaju, ali neka hvala tko voli (može) nek izvoli !Brtva glave nije više od 500€, ispušna grana 200€, to su nažalost neke od grešaka na seriji 30.
Na busilici za geoloska istrazivanja, nekoj cileanskoj je JD motor, sestak, turbo, rotacina PVP, sve na motoru a i vecem delu masine Made in USA. Masina je 2011. godiste i kako radnici kazu ima malo vise od 10000rc. Motor suv kao barut!!! Nikad nije otvaran. Nisam mogao da verijem. Tako mlad a toliko rc.Kod nas u selu ima jedan 6620 kupljen nov pre 7-8 godina. Sada ima oko 10000 radnih sati i koliko znam motor nije otvaran.
[/URL][/IMG]
Stigao kod nas u selo juce.Ne znam oznaku slika skinuta sa fb-a.
Za kolegu Krajisnika ambari iza i sa druge strane gde stane 100 lanaca kukuruza u klipu,sirinu i visinu ne znam ali mnogo dugacki i mnogo visoki.
Brtva glave nije više od 500€, ispušna grana 200€, to su nažalost neke od grešaka na seriji 30.
Ispravak, brtva + ostale akcije koje su obavezne prilikom tog posla 370€+pdv, a sama brtva glave košta 55€+pdv , eto ako netko ima u planu radit da ima i informaciju i da se pripremi ...
Bećar, pitanje za tebe i ostale forumaše
Trebao bih majstora koji dobro poznaje john deere motore, (Vt - Zg, no nije problem i šire)
Počeo moj amerikanac (serija 7) da dimi jače na iberlauf, a i na čep za doljevanje ulja poprilično, ulje počeo da troši i zamastio se
na satu stoji 10250 rs ako nisu francuzi skidali prije negoli su ga prodali
trebam savjet u kom smjeru ići
Dali doćekati proljeće ili ići preventivno otvarati pa neku generalku,
Molim savet
Unaprijed hvala
Ajde molim te neki kontakt,Meni je sve akcije na JDima odrađivao mali Šarac (Damir), iz istog smo mjesta(DJ) i imam u selu gdje kupit dijelove za JD povoljno.
Ako hoćeš ostavim ti broj telefona probaš ga nazvati, savjet prijedlog mišljene će uvijek rado dati.