Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
skoro da i ima...cak mi deutz vise trosi od john deereIma li razlike u potrosnji goriva?
To je dosta nezahvalno pitanje. JD kao i uvek je moj izbor N01, pa makar i u toj M seriji. M serija je koliko vidim dosta siromasnija u opremi od R serije. Mislim da je ovde kvalitet neosporan, a sve ostalo je ono sta ti zahtevas od traktora. Cenovno je verovatno znacajno jeftininji od R serije, ali da je od prilike kao i neki Kejs ili Stajer.Imao bih pitanjce za kolegu Paorpaor, pošto vidim da dosta poznajete John Deere traktore... Kako vam se čini ova nova 6125M serija....
Zar i ti sine Brute ?Taj M Јохан је 10-ак хиљада скупљи него неки Цасе или Стеур са бољом опремом исте снаге а о цени новог са Р опремом нећу да причам.Е сад,неко воли црнке,неко плаве...
al je ovo smešno neobično kad neko napiše na ćiriliciTaj M Јохан је 10-ак хиљада скупљи него неки Цасе или Стеур са бољом опремом исте снаге а о цени новог са Р опремом нећу да причам.Е сад,неко воли црнке,неко плаве...
Jedan 6170M treba da stigne u Backu Palanku i prema recima buduceg vlasnika dobio ga je za iste "novce" kao kejsa ili stajera tog ranga. E sad ako laze on lazem i ja, mada ne vidim razlog za tako sta.