Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko nije imao susret sa JD taj ni nezna kakve su to masine...
jer si PATRIOTA i što nema auta nad YugaIpak cu radije da vozim domace azdaje kao i celo moje selo.Amerikance cu da zaobidjem u sirokom luku
Nije stvar u patriotizmu,nije meni problem da imam Fent,Masej...ali bas americki traktor,hvala NE a zna se i zasto.jer si PATRIOTA i što nema auta nad Yuga
Napomena "kolezi" galicija , international je sada Case (kejs) , tj Case IH .
Nije sija nego vrat.Nije stvar u patriotizmu,nije meni problem da imam Fent,Masej...ali bas americki traktor,hvala NE a zna se i zasto.
Kako sad ovo:IMT je cista licenca Maseja,e sad Masej je traktorcina sa super resenjima a IMT je KRS(pisem o starijim modelima generacijski slicni)
E tako je neko uzeo Licencu od Johana i uradio identican traktor i sad zato sto je proizveden u Indjiji ili Kajmakcalanskim ostrvima on je grob a ovaj orginal je svemocan.
E da ga jeb..m ispade ovi svi drugi proizvodjaci prave traktore od papira a amerikanac od gvozdja(lepo obradjenog i uskladjenog).
NA Udaj se u avliju gde ima Džordina...