duki78
Član
Orao sam, i to nije bila neka dubina oko 20 cm za zito,oralo se samo tako zemlja se rasipala...Temperatura je bila normalna,motor normalno radio i onda je odjedno puklo ja sam odmah ugasio traktor i iskoci iz kabine....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvi servis ide na 50rh a drugi na 150 a treći na 250 i onda svakih 250.isto ulje ide na prvom servisu samo ako traktor nije radio ništa msm ako je samo vozikan.Tako barem piše u knjizi a tako sam i ja radio servise.Što se tiče motora garantujem da su svi troškovi ukalkulisani samo što neko lovi u mutnom a što se tiče kvara neki povezani uzrok postoji,dal loš kvalitet klipnjače ali opet da pukne oboici na prvom klipu malo je previše identično.Danas sam se malo raspito kod mog servisera gdje sam uzeo svog 5303 i kaže da im na 54-etvorki još nije bilo takvih slučajeva,ima jedan kod mene u selu i radi ko lud a rade sa njim i kurta i murta.Vrati ga sam, taman da ga malo razradis jer prvis 100 sati ide ulje koje dobijes u njemu sipano.
Nije registrovan.....
Kako mislis da nije registrovan
Komso ja nisam cuo da je na IMT-IMR nekom izletela klipnjaca kroz blok.@duki78
Au druze al si naj...o. Opet imao si srecu sto si kupio JD-a, u IMT-u bi ti rekli da je tvoja greska.
To zavisi od opštine do opštine,recimo kod nas je živi circus ja od 3 traktora,2 prikolice,1 špediter,komabajn I kamionet koji koristim isključivo za poljoprivredu imam registrovano samo 1 traktor I kamionet jel moram ići u drugu opštinu po naftu I po potrebi preneti nešto. Ovo što se kreće samo po selu nemam registrovano. Pošto mi je oduzeta vozačka rešio sam da sve bude pod konac,urađeni tehnički pregledei I predato u SUP.Nije mi jasno da nije registrovan kad kod nas u opstini ne smes ni u ulicu da udjes a kamoli po glavnom putu da se vozis. Kaznjavaju ko nema registrovanu cisternu za osoku.