Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš carinici gledaju Moj auto.Bas korektno razmisljanje,neko ce tako mlad i dobar traktor da proda za 7000e da bi neki carinik u Srbiji poverovao da on toliko kosta,pa na osnovu toga vrsio procenu. Vrlo moguce.
Baš carinici gledaju Moj auto.
A ima toga i kod nas...Jos kad bi ono bio Mojauto ili Polovniautomobili...
Pošto vidim da Doktor mehanizacije neće da da odgovor pokušaću ja sa mojim skromnim znanjem.
Američki proizvodjači traktora pa medju njima i JOHN DEERE ne praktikuju da ubacuju grečaje za startovanje motora nego to rade pomoću bočice etra, a ta bočica je u mnogim zemljama Evrope zabranjena da se uvozi.
Traktori koji imaju ovaj uredjaj imaju dugme sa leve strane volana kojim se ubrizga sprej u motor.Bočica spreja se nalazi u motoru i vrlo jednostavno se menja.
U ekstremno hladnim delovima Amerike koristi se uredjaqj za zagrevanje rashladne tečnosti:
U slučaju da nema oba ova uredjaja etar se rasprši direkno u filtere vazduha i hladnjaka:
Što se tiče ključa za startovanje motora dobili ste već odgovor i tako bi trebalo vezati i radio, a ne kako se kome svidi jer ima razloga za to.
A dodatni uredjaji
B isključen
C kontakt
D startovanje motora
O principu rada motora je pisano, ali ne u ovoj temi.
J.D ne mogu i ne smeju da se pale na šlepanje,gurku i slične stvari.
ja video uzivo da mogu,e sad dal im je to dobroJ.D ne mogu i ne smeju da se pale na šlepanje,gurku i slične stvari.
Verovatno mislite na di-etil etar jer etar je nešto sasvim drugo.............
Jeste to sam mislio na di-etil etar ili etil etar ili jednostavno etar je jedno isto, a Vi ako niste sigurni Doktore onda se malo bolje informišite.