Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane jel to bude jeftinije obično kad se ne menja ulje u menjaču ili za neko vreme skuplje?Ko nema novaca za ulje da promeni,uskoro će naći novce za opravku menjača, i tad će ga tek boleti glava.
tema je john deer - ja ga nemam ali ono sto imam redovno srevisiram.....znaci ovde je rec o john deer-u!!!slazem se da je Vojvodina malo jaca od centralne Srbije sto se tice poljoprivrede...ali ...bolje i najnekvalitetnije ulje(da je novo-za prvu pomoc) nego najbolje ulje koje se vrti po menjacima,motorim u bilo kom traktoru zadnjih 20-25g.....ne zaboravi ulje je higroskopno...a o metalnoj prljavstini i gubitku viskoziteta ni da ne spominjemoUopste ne ulazim u to sta on vozi i mene to ne zanima. U Srbiju je situacija takva i to je surova istina. Sto je naj zalnije ti sto tako rade , oni nemaju racunar pa da snama ovde catuju. Vidim da si i ti iz Vojvodine kao i 90% clanova na ovom forumu , ali moras znati da je Vojvodina institucija za Srbiju.
Kad hoću da povećam sliku iskaču neke silikonke bez gaća