Ako skače prilikom puštanja kvačila onda ili nije dobro naštelovano ili je pukla aluminijumska dekla pa gubi pritisak na kvačilu.Imao sam taj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije nesto ta hidro prednja vuca i hoce da skace na kvacilu snaga pise 177 nije tako oko 140ks ja imam 4430 cini mi se jaci nego 4630 mozda je do pumpe ili turba rade oba sa 4 brazde i 6m spremacem 3 metra gruber 4430 bolji u transportu mada fali kompresor oce da ga zabaci kamionka u krivini za to godiste jako dobri i pouzdani sada ima delova u temerinu i po vasarima pa nemoras u res na guljenje dosta kvarova mozes da resis sam ili da prepravis na neki domaci patent materijal je jedinstven jd pa 6 mesta nema niko pa onda svi ostali , to vazi za stare za nove neznam moze se kupi za 6000-7000e dobar u te pare nema konkurenciju pokidace 5 imt 5136 i mnoge druge liniska pumpa se nekvari dizne sam sad vadio odneo kod bosiste ovaj reko vracaj odma ako budemo menjali nece biti takve to ti je od mene treba menjati hidraulicno ulje i filter povremeno pa ako valja bar procedi uljee pa ga vrati ako nema opiljaka samo teraj do penzije.
op greska ovo je odgovor na 4630 pardon
Kako cedite hidraulično ulje?nije nesto ta hidro prednja vuca i hoce da skace na kvacilu snaga pise 177 nije tako oko 140ks ja imam 4430 cini mi se jaci nego 4630 mozda je do pumpe ili turba rade oba sa 4 brazde i 6m spremacem 3 metra gruber 4430 bolji u transportu mada fali kompresor oce da ga zabaci kamionka u krivini za to godiste jako dobri i pouzdani sada ima delova u temerinu i po vasarima pa nemoras u res na guljenje dosta kvarova mozes da resis sam ili da prepravis na neki domaci patent materijal je jedinstven jd pa 6 mesta nema niko pa onda svi ostali , to vazi za stare za nove neznam moze se kupi za 6000-7000e dobar u te pare nema konkurenciju pokidace 5 imt 5136 i mnoge druge liniska pumpa se nekvari dizne sam sad vadio odneo kod bosiste ovaj reko vracaj odma ako budemo menjali nece biti takve to ti je od mene treba menjati hidraulicno ulje i filter povremeno pa ako valja bar procedi uljee pa ga vrati ako nema opiljaka samo teraj do penzije.
op greska ovo je odgovor na 4630 pardon
taj domaci je onda u pogresnoj temi jer verovatno je da ima imt a ne zelenkaJe ste lakse , ali ne i jeftinije. Zamisli domacina sa posedom od 10ha i dva deteta na faksu u BG. Odkud njemu pare da kupi ulje .
Pa imam ja IMT-a i ide u menjac i diferencijal 170 lit uljataj domaci je onda u pogresnoj temi jer verovatno je da ima imt a ne zelenka
i taj domacin od 10 ha vozi john deer??? ma daaajte bre!!!Je ste lakse , ali ne i jeftinije. Zamisli domacina sa posedom od 10ha i dva deteta na faksu u BG. Odkud njemu pare da kupi ulje .