http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm-tractor/2909327/john-deere-3040.html?devise=EUR
Da li je moguce da je sa ovakvim brojem sati ovako jeftin ??
Da li je moguce da je sa ovakvim brojem sati ovako jeftin ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam priliku da vidim traktore koji se uvoze iz fr.i sa svakim traktorom sam sve vise iznenadjen situacijom i stanjem tih masina,to je toliko ocajno i jadno da je to cudo jedno,ti francuzi su izgleda pravo aljkavi i "praljavi"kad rade u ovakvim masinama
Dok sam radio u Svajcarskoj cesto sam poslom isao po Francuskoj.Uctivi i kulturni su uglavnom visoko obrazovani ljudi koji su u institutima i po fakultetima inace onaj obican narod i radnici su im sve sam go pijanac i neradnik.Takvih sam se baraba tad tamo nagledao da sam se cudom cudio kako ta zemlja uopste funkcionise.U Svajcarskoj gde sam ziveo i radio toga nije bilo pa sam se zatekao u cudu kad sam to video sta se radi sa nasom opremom koju smo im mi servisirali i rentirali.Odnos Francuza prema sredstvima za rad je uzasan kao i prema vozilima koja eksploatisu.Traktore koje oni koriste verovatno ne primaju ni u staro gvozdje.Zasigurno su im zato i cene takve .[/B]
Imao sam "čast" da pre par godina budem vodič u lovu na fazane četvorici Francuza....ne ponovilo se.Tako aljkave i bezobrazne ljude ja nisam sreo za moje 42 godine života.